Kuba99 Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 Czytając posty w różnych tematach , pojawia się problem wygórowanych cen wyciągów . Proponuję zgłaszać kandydatury właściciela stacji narciarskiej , który przez niezrozumienie praw rynku , po tym sezonie znajdzie się z ręką w tym naczyniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamski10 Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 Nikt nie znajdzie się z ręką w nocniku bo prawie wszędzie jest tak samo drogo, a nawet cena nie ma bezpośrednio przełożenia na frekwencję. Większym pożytkiem była by wymiana info gdzie i kiedy można pojeździć taniej Ze znanych mi miejsc w tym sezonie chyba najtaniej wypada ON Pilsko; i rano i popołudniu i wieczorem cennik nie do pobicia,po świeżych opadach miejsce naprawdę godne uwagi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toolpusher Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 Ja jak mam trochę więcej czasu jadę na Master Ski w Tyliczu. Karnet wieczorny od 15 do 20:00 kosztuje 30zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts