Jump to content

filmiki z puchu

Recommended Posts

Majówka 2017. Solden. Sypnęło 3 razy w tydzień  i kto był będzie długo wspominał. 
Efektem warunków śniegowych był zakup frirajdów Salomona Q 183. Szok! wypożyczyłem na testy i już nie oddałem.
Nie wiedziałem że to taka frajda! 
Myślę, że to był ostatni raz kiedy jeździłem na snowboardzie na którym de facto zapomniałem jak się jeździ.

Majówka 2017. Solden. Sypnęło 3 razy w tydzień  i kto był będzie długo wspominał. 
Efektem warunków śniegowych był zakup frirajdów Salomona Q 183. Szok! wypożyczyłem na testy i już nie oddałem.
Nie wiedziałem że to taka frajda! 
Myślę, że to był ostatni raz kiedy jeździłem na snowboardzie na którym de facto zapomniałem jak się jeździ.

liczyłem na filmik z tymi nowymi nartkami. Zapomniałeś jak się jeździ na snowboardzie, bo nad wodą na ogół latasz, a nie wykorzystujesz krawędź deski. Obserwuję twoje podróże na kiteforum.

liczyłem na filmik z tymi nowymi nartkami. 

Specjalnie dla Ciebie w podziękowaniu za dobrą diagnozę mojej utraconej umiejętności SB zrobiłem szybki edyt z frirajdami.  
PS. Zapraszam na foila i foilforum.pl - tam dopiero szaleję :) 

Filmik nudny, bo kręcony z klaty. Tak się zauroczyłem tymi nartami, że nie myślałem o lepszej perspektywie.
Za to słuchać w tle moją entuzjastyczna reakcję na pierwszą w życiu jazdę na nartach freeride. 
Czemu nie zdecydowałem się wcześniej??????!!!!!!!!