trq Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 termin na 3 Króli aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 termin na 3 Króli aktualny?Krzychu pewnie ma nawał roboty przed świętami i zajrzy jak znajdzie wolną chwilę. Nie wiem jak u niego w samochodzie wygląda sprawa z miejscami ale na wyjazd w moim aucie jadącym z Gdyni są jeszcze wolne miejsca na Trzech Króli. Jedziemy analogicznie również na cztery dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 A znalazły by się jeszcze 2 miejsca z Gdyni na tych Trzech Króli?Hey - na tą chwilę z Gdyni są jeszcze wolne miejsca tak że zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Hey - na tą chwilę z Gdyni są jeszcze wolne miejsca tak że zapraszam.Informacja z ostatniej chwili - w busie jadącym z Gdyni z powodów zdrowotnych (choroba)zwolniło mi się jedno miejsce na jutrzejszy wyjazd sylwestrowy. Sześć dni na nartach, powrót 01.01 po nartach.Start z Gdyni około godz 15-16.Jedzenie na wyjazd jest kupione także nic nie trzeba zabierać - w planach jest również impreza sylwestrowa, wstęp bezpłatny.Koszt noclegów to 125 eur za cały pobyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Zapraszam na kolejne wyjazdy - nieco uzupełniłem post #1 - gdzie są różne informacje, terminy etc. Z najbilższych:3-6.01 (3 króli, wolny wtorek): 4 dni - jak się zima zacznie to będę wiedział gdzie jest OK, rok temu o tej porze zmieniałem plany ze względu na warunki, nie ma sensu więc dziś określać dokładnie miejsca. Wchodzą w grę: głównie Zillertal, ew. Oetztal (Sölden) ...lub cokolwiek innego fajnego, jeśli teraz ta zima się poprawi wyraźnie Ostatnie miejsca w busiku z Krakowa, z 3city - 1 miejsce wolne.10-14.01: 5 dni - świetna dolina Zillertal (Mayrhofen, Arena, Kaltenbach), ew. Oetztal czyli Sölden, Kühtai + Hochoetz, ew. Obergurgl-Hochgurglostatnie 3 miejsca Krzychu,A Sylwester już się powoli organizuje? Powoli, powoli tak ...do zobaczenia wieczorem termin na 3 Króli aktualny? Aktualny przepraszam, ale tyle różnych zajęć na raz że trochę zaniedbuje sprawy oczywiste Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt, tu na forum, lub telefoniczny ...jakikolwiek. A planujesz jakiś wyjazd pomiędzy 17.01 a 31.01 ? Byłabym chętna na naukę jazdy jeżeli po 24.01 to zabrałabym córkę z deską. Mnie pasuje tylko ten termin (wtedy mamy ferie zimowe). Są takie terminy, nieustannie zapraszam *** Trzeba by uzupełnić relację przerwaną w tym poście - było o 1. dniu w Sölden, o 2. dniu w Ischgl ...no to cała reszta z Ischgl, dzień 3. i 4. (1, 2 grudnia) ...choć to już prawie miesiąc minął Więcej fotek tutaj (klik) - całość wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 O której godzinie planujesz wyjazd na termin 10.01 z Krakowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Uwaga: z powodu kontuzji wypadła mi 1 osoba ze składu na dzisiejszy wyjazd - 1 miejsce jest wolne Kierunek - Tyrol, safari.Wyjazd z Kraka ok. 21 lub nieco później, przez Śląsk ok 22-23.3-6.01 (4 dni na śniegu) ...wtorek jest wolny więc bez urlopu. Powrót z wtorku na środę, zależnie od życzeń ok. 2 w nocy już w Krakowie. Koszty standardowe - jak na poprzednich wyjazdach - ew. vide post #1. Zapraszam Masz wolne 2 miejsca z Krakowa w drugiej połowie stycznia? Od 17.01 - 2 miejsca od 24.01 - jest luz, sporo wolnych miejsc więcej szczegółów w poście #1 Zadzwoń, napisz na priv, podaj namiary do siebie itd Mam trzy wstępne pytania odnośnie wyjazdu 3-6 stycznia: 1) Czy są jeszcze wolne miejsca, a jeśli tak to ile? 2) Na która mniej więcej planowany jest powrót do Krakowa? 3) Czy już wiadomo, jakie ośrodki wchodzą w grę? Nie miałem miejsc od dawna ale z powodu kontuzji 1 się zwolniło gwałtownie - reszta - jw. O której godzinie planujesz wyjazd na termin 10.01 z Krakowa?? Z Krakowa ok. 21 lub nieco później, ale w twoim wypadku lepiej pewnie byloby się umówić gdzieś na Śląsku - ok. 22-23. Na Śląsk odległośc taka sama, może lepsza droga, a możesz być później o godzinę czy dwie. Analogicznie w kwestii powrotu. Można się umówić w paru rozpoznanych miejscach, moge też zgarnąć np. z dworca. O której godzinie planujesz wyjazd na termin 10.01 z Krakowa?? Z Krakowa ok. 21 lub nieco później, ale w twoim wypadku lepiej pewnie byloby się umówić gdzieś na Śląsku - ok. 22-23. Na Śląsk odległośc taka sama, może lepsza droga, a możesz być później o godzinę czy dwie. Analogicznie w kwestii powrotu. Można się umówić w paru rozpoznanych miejscach, moge też zgarnąć np. z dworca. Mam 1 ostatne miejsce. *** Na okrasę parę fotek z wczorajszej Zillertal Areny, ...bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Uwaga: z powodu kontuzji wypadła mi 1 osoba ze składu na dzisiejszy wyjazd - 1 miejsce jest wolne Kierunek - Tyrol, safari.Wyjazd z Kraka ok. 21 lub nieco później, przez Śląsk ok 22-23.3-6.01 (4 dni na śniegu) ...wtorek jest wolny więc bez urlopu. Powrót z wtorku na środę, zależnie od życzeń ok. 2 w nocy już w Krakowie. Koszty standardowe - jak na poprzednich wyjazdach - ew. vide post #1. Zapraszam Od 17.01 - 2 miejsca od 24.01 - jest luz, sporo wolnych miejsc więcej szczegółów w poście #1 Zadzwoń, napisz na priv, podaj namiary do siebie itd Nie miałem miejsc od dawna ale z powodu kontuzji 1 się zwolniło gwałtownie - reszta - jw. Z Krakowa ok. 21 lub nieco później, ale w twoim wypadku lepiej pewnie byloby się umówić gdzieś na Śląsku - ok. 22-23. Na Śląsk odległośc taka sama, może lepsza droga, a możesz być później o godzinę czy dwie. Analogicznie w kwestii powrotu. Można się umówić w paru rozpoznanych miejscach, moge też zgarnąć np. z dworca. Z Krakowa ok. 21 lub nieco później, ale w twoim wypadku lepiej pewnie byloby się umówić gdzieś na Śląsku - ok. 22-23. Na Śląsk odległośc taka sama, może lepsza droga, a możesz być później o godzinę czy dwie. Analogicznie w kwestii powrotu. Można się umówić w paru rozpoznanych miejscach, moge też zgarnąć np. z dworca. Mam 1 ostatne miejsce. *** Na okrasę parę fotek z wczorajszej Zillertal Areny, ...bajka DSCF3630.JPG DSCF3634.JPG DSCF3635.JPG DSCF3645.JPG DSCF3650.JPG DSCF3651.JPG DSCF3657.JPG DSCF3658.JPG A powrót planowany jest na którą godzinę?? Jaki koszt przejazdu Twoją bryczką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Dzięki Krzychu za fajny sylwestrowy wyjazd i wycieczkę po nowych ośrodkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Dzięki Krzychu za fajny sylwestrowy wyjazd i wycieczkę po nowych ośrodkach.Noo... ski-safari jak się patrzy... 6 dni - 7 ośrodków Jakieś zdjęcia w wolnej chwili możnaby zapodać, ponoć nawet komuś się udało mnie ustrzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Witam odwiedziłem na 3Króli z Gajowym Kitzbuchel ,zima w pełni ,znakomite warunki narciarskie i mnóstwo świetnie przygotowanych tras ,niezdecydowanym polecam ,jazda od otwarcia do zamknięcia wyciągów przez 4 dni w zupełności wystarcza ,dołączam kilka aktualnych fotek z tego wyjazdu Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trq Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Wyjazd na maxa narciarski, w jeden dzień większość wyciągów w Kitzbuhel była zamknięta to nie było problemu podjechać dalej do Zillertal Areny. W cztery dni narciarskie zaliczyliśmy trzy różne ośrodki Fieberbrunn, Zillertal Arena i Kitzbuhel. Dzięki Krzychu za super wyjazd. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jarjak Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Wyjazd na maxa narciarski, w jeden dzień większość wyciągów w Kitzbuhel była zamknięta to nie było problemu podjechać dalej do Zillertal Areny. W cztery dni narciarskie zaliczyliśmy trzy różne ośrodki Fieberbrunn, Zillertal Arena i Kitzbuhel. Dzięki Krzychu za super wyjazd. Piękne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... gajowy01 Napisano 6 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Mam ostatnie 2 miejsca na najbliższy wyjazd: 9-12.05, 4 dni na tyrolskich lodowcach.Koszty: dojazd, transport na miejscu + kwatera + skipassy = tylko 1000 zł/250 euro. Wyjazd busikiem z Krakowa w piątek (8.05) wieczorem, przez Śląsk, powrót z wtorku na środę (12/13.05). Aktualne, zapraszam. Tak było rok temu, pusto, śnieżnie, magicznie - lodowce niemal na wyłączność http://www.skiforum....-bylo/?p=487011 O, podoba mi się ten nowy wystrój... bardziej niż ten klasyczno-ludowy Noo, okazjonalna sprawa, ale trzeba będzie pamiętać w przyszłym roku - Ischgl było niezwykłe ...nawet jak na Ischgl *** Cd. relacji z poprzedniego postu dot. majówki. Kolejnego dnia wybieraliśmy się na Kaunertalera, ale coś tam się stało, chyba lawina zasypała drogę, padło więc na Pitztal - i warto było Jak zwykle warunki śniegowe bez zarzutu, pogoda też OK. Jak podczas całej majówki wszędzie pełno znajomych, ale na Piztusiu łatwiej było ich spotkać - razem z naszą całkiem liczną grupką dawało to solidną reprezentację SF Majówkę kończyliśmy w Sölden 3.05 - stoki niemal na wyłączność, a cała reszta też OK BTW. są ludkowie na moich fotkach - całkiem sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Zajrzyjcie koniecznie na Pitztal z którego to wczoraj wróciliśmy. Chyba najlepsze miejsce które udało się odwiedzić podczas całej majówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 7 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Zajrzyjcie koniecznie na Pitztal z którego to wczoraj wróciliśmy. Chyba najlepsze miejsce które udało się odwiedzić podczas całej majówki. Spróbujemy, duże szanse - wiadomo, że Pitzuś niezawodny jak chodzi o warunki, śnieg itp. Gdyby ktoś miał ochotę dołączyć to 1 miejsce się jeszcze znajdzie - chętnie dziewczyna ...ale niekoniecznie Szczegóły były we wcześniejszym poście. Dołącza człowiek z Opola - można umówić wspólny dojazd. *** Dorzucam fotki z kwietniowego wyjazdu na Tuxa i do Sölden - tego opartego na voucherach. Nie dość że tanio, to pięknie, śnieżnie, pusto na stokach. Na początek Hintertux: ...i Sölden - po raz n-ty napiszę, że na wiosnę jest najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... gajowy01 Napisano 3 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Zanim powstanie nowy wątek - poniżej w wątku Jaro są nasze plany najbliższe http://www.skiforum....gdyni/?p=520596 w skrócie, z Krakowa 24-27.10.15 - (4 dni) Sölden z Pucharem Świata w gratisie 11-15.11.15 - (5 dni) Sölden, Obergurgl-Hochgurgl, Pitztal - takie wypasione safari (wszystkie ośrodki w pobliżu). Zapraszam Hej co się stało z facebookiem skibus.com :-/ pozdrawiam Dzięki za świetne pytanie, tak była tu, jeszcze przedwczoraj: https://www.facebook.com/skibuscompl Niestety nie mam żadnej dobrej odpowiedzi, tzn. literalnie żadnej - z supportem FB póki co jest tak, że ...gadał dziad do obrazu a obraz ani razu - niestety tym dziadem jestem ja, ale mam nadzieję (sporą, coraz większą), że tylko chwilowo Nagle, bez żadnego info, komunikatu zniknęła - problem mam spory ...ale zostawmy to na razie. Żeby nie bić piany na darmo: przerobiłem wiele ścieżek, może wszystkie, wszystkie oczywiste działania, odwołania itd.; wcześniej przeczytałem sporo tekstów nt., problemów innych - jak się okazuje to wcale nie taki odosobniony przypadek; mam dwa tropy/poszlaki - ja mam - bo tylko na sobie można w takiej chwili polegać ...bo "obraz" itd Oczywiście bez wątpienia jest to błąd FB lub ...inna wersja, której nie rozwijam - ale wiem że nie mój. Działam, robię swoje, mam nadzieję - a tymczasem skoro jest okazja, to o coś poproszę - każdego kto ma ochotę, pewne działania z różnych źródeł mają sens Prośba dotyczy tego, żeby zapytać support FB gdzie zniknęła moja strona Tu jest formularz, niżej gotowy/przykładowy prosty tekst (klik):https://www.facebook...164405897002583 --- This page disappeared suddenly, why?:http://www.facebook.com/skibuscompl What happened? --- lub po polsku(?), lub ew. cokolwiek, z założeniem że przeczyt to zaspany Hindus lub Marokańczyk Można dołączyć ew. zrzut ekranu z googla - że była, istniała. Tutaj jest jeszcze inne miejsce do zgłoszeń, można ponowić:https://www.facebook...306836472662147 lub działać wg tej instrukcjihttps://www.facebook...186570224871049 ...z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... jaro323 Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 A można jakiś awaryjny kontakt e-mail, bo za miesiąc muszę zaplanować urlop na zimę pozdrawiamPisz do Krzycha wiadomość prywatną - wiem że miał jakiś problem ze skrzynką meilową ale chyba już się z tym uporał i wszystko działa bez problemu.Tak przy okazji- zima w Tyrolu jest w dużym natarciu.W najbliższych dniach ma spaść około półtora metra śniegu tak że wszystkich zastanawiających się pragnę uspokoić że bardziej zimowo na nadchodzących wyjazdach już być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Pisz do Krzycha wiadomość prywatną - wiem że miał jakiś problem ze skrzynką meilową ale chyba już się z tym uporał i wszystko działa bez problemu. Jaro, to archiwalny wątek, który Bejbik ożywił, ale z Bejbikiem mieliśmy już kontakt Przy okazji, parę z ww. problemów dot. głównie strony na FB już jest rozwiązanych, tzn. fanpage działa:http://www.facebook.com/skibuscompl a w międzyczasie wydłubałem własną stronę - jakieś info można tam znaleźć http://www.skibus.co...klad-jazdy.html BTW, nowy tegoroczny wątek jest tutaj, także aktualne posty http://www.skiforum....dynia/?p=524823 Tak przy okazji- zima w Tyrolu jest w dużym natarciu. W bardzo dużym, teraz pada, wszędzie biało, do tego jest mróz - więc śnieżą wszędzie jak Tyrol długi i szeroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Ropoh Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Dzięki Krzychu za fajny sylwestrowy wyjazd i wycieczkę po nowych ośrodkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Dzięki Krzychu za fajny sylwestrowy wyjazd i wycieczkę po nowych ośrodkach.Noo... ski-safari jak się patrzy... 6 dni - 7 ośrodków Jakieś zdjęcia w wolnej chwili możnaby zapodać, ponoć nawet komuś się udało mnie ustrzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Witam odwiedziłem na 3Króli z Gajowym Kitzbuchel ,zima w pełni ,znakomite warunki narciarskie i mnóstwo świetnie przygotowanych tras ,niezdecydowanym polecam ,jazda od otwarcia do zamknięcia wyciągów przez 4 dni w zupełności wystarcza ,dołączam kilka aktualnych fotek z tego wyjazdu Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trq Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Wyjazd na maxa narciarski, w jeden dzień większość wyciągów w Kitzbuhel była zamknięta to nie było problemu podjechać dalej do Zillertal Areny. W cztery dni narciarskie zaliczyliśmy trzy różne ośrodki Fieberbrunn, Zillertal Arena i Kitzbuhel. Dzięki Krzychu za super wyjazd. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarjak Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Wyjazd na maxa narciarski, w jeden dzień większość wyciągów w Kitzbuhel była zamknięta to nie było problemu podjechać dalej do Zillertal Areny. W cztery dni narciarskie zaliczyliśmy trzy różne ośrodki Fieberbrunn, Zillertal Arena i Kitzbuhel. Dzięki Krzychu za super wyjazd. Piękne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 6 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Mam ostatnie 2 miejsca na najbliższy wyjazd: 9-12.05, 4 dni na tyrolskich lodowcach.Koszty: dojazd, transport na miejscu + kwatera + skipassy = tylko 1000 zł/250 euro. Wyjazd busikiem z Krakowa w piątek (8.05) wieczorem, przez Śląsk, powrót z wtorku na środę (12/13.05). Aktualne, zapraszam. Tak było rok temu, pusto, śnieżnie, magicznie - lodowce niemal na wyłączność http://www.skiforum....-bylo/?p=487011 O, podoba mi się ten nowy wystrój... bardziej niż ten klasyczno-ludowy Noo, okazjonalna sprawa, ale trzeba będzie pamiętać w przyszłym roku - Ischgl było niezwykłe ...nawet jak na Ischgl *** Cd. relacji z poprzedniego postu dot. majówki. Kolejnego dnia wybieraliśmy się na Kaunertalera, ale coś tam się stało, chyba lawina zasypała drogę, padło więc na Pitztal - i warto było Jak zwykle warunki śniegowe bez zarzutu, pogoda też OK. Jak podczas całej majówki wszędzie pełno znajomych, ale na Piztusiu łatwiej było ich spotkać - razem z naszą całkiem liczną grupką dawało to solidną reprezentację SF Majówkę kończyliśmy w Sölden 3.05 - stoki niemal na wyłączność, a cała reszta też OK BTW. są ludkowie na moich fotkach - całkiem sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Zajrzyjcie koniecznie na Pitztal z którego to wczoraj wróciliśmy. Chyba najlepsze miejsce które udało się odwiedzić podczas całej majówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 7 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Zajrzyjcie koniecznie na Pitztal z którego to wczoraj wróciliśmy. Chyba najlepsze miejsce które udało się odwiedzić podczas całej majówki. Spróbujemy, duże szanse - wiadomo, że Pitzuś niezawodny jak chodzi o warunki, śnieg itp. Gdyby ktoś miał ochotę dołączyć to 1 miejsce się jeszcze znajdzie - chętnie dziewczyna ...ale niekoniecznie Szczegóły były we wcześniejszym poście. Dołącza człowiek z Opola - można umówić wspólny dojazd. *** Dorzucam fotki z kwietniowego wyjazdu na Tuxa i do Sölden - tego opartego na voucherach. Nie dość że tanio, to pięknie, śnieżnie, pusto na stokach. Na początek Hintertux: ...i Sölden - po raz n-ty napiszę, że na wiosnę jest najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 3 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Zanim powstanie nowy wątek - poniżej w wątku Jaro są nasze plany najbliższe http://www.skiforum....gdyni/?p=520596 w skrócie, z Krakowa 24-27.10.15 - (4 dni) Sölden z Pucharem Świata w gratisie 11-15.11.15 - (5 dni) Sölden, Obergurgl-Hochgurgl, Pitztal - takie wypasione safari (wszystkie ośrodki w pobliżu). Zapraszam Hej co się stało z facebookiem skibus.com :-/ pozdrawiam Dzięki za świetne pytanie, tak była tu, jeszcze przedwczoraj: https://www.facebook.com/skibuscompl Niestety nie mam żadnej dobrej odpowiedzi, tzn. literalnie żadnej - z supportem FB póki co jest tak, że ...gadał dziad do obrazu a obraz ani razu - niestety tym dziadem jestem ja, ale mam nadzieję (sporą, coraz większą), że tylko chwilowo Nagle, bez żadnego info, komunikatu zniknęła - problem mam spory ...ale zostawmy to na razie. Żeby nie bić piany na darmo: przerobiłem wiele ścieżek, może wszystkie, wszystkie oczywiste działania, odwołania itd.; wcześniej przeczytałem sporo tekstów nt., problemów innych - jak się okazuje to wcale nie taki odosobniony przypadek; mam dwa tropy/poszlaki - ja mam - bo tylko na sobie można w takiej chwili polegać ...bo "obraz" itd Oczywiście bez wątpienia jest to błąd FB lub ...inna wersja, której nie rozwijam - ale wiem że nie mój. Działam, robię swoje, mam nadzieję - a tymczasem skoro jest okazja, to o coś poproszę - każdego kto ma ochotę, pewne działania z różnych źródeł mają sens Prośba dotyczy tego, żeby zapytać support FB gdzie zniknęła moja strona Tu jest formularz, niżej gotowy/przykładowy prosty tekst (klik):https://www.facebook...164405897002583 --- This page disappeared suddenly, why?:http://www.facebook.com/skibuscompl What happened? --- lub po polsku(?), lub ew. cokolwiek, z założeniem że przeczyt to zaspany Hindus lub Marokańczyk Można dołączyć ew. zrzut ekranu z googla - że była, istniała. Tutaj jest jeszcze inne miejsce do zgłoszeń, można ponowić:https://www.facebook...306836472662147 lub działać wg tej instrukcjihttps://www.facebook...186570224871049 ...z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... jaro323 Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 A można jakiś awaryjny kontakt e-mail, bo za miesiąc muszę zaplanować urlop na zimę pozdrawiamPisz do Krzycha wiadomość prywatną - wiem że miał jakiś problem ze skrzynką meilową ale chyba już się z tym uporał i wszystko działa bez problemu.Tak przy okazji- zima w Tyrolu jest w dużym natarciu.W najbliższych dniach ma spaść około półtora metra śniegu tak że wszystkich zastanawiających się pragnę uspokoić że bardziej zimowo na nadchodzących wyjazdach już być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Pisz do Krzycha wiadomość prywatną - wiem że miał jakiś problem ze skrzynką meilową ale chyba już się z tym uporał i wszystko działa bez problemu. Jaro, to archiwalny wątek, który Bejbik ożywił, ale z Bejbikiem mieliśmy już kontakt Przy okazji, parę z ww. problemów dot. głównie strony na FB już jest rozwiązanych, tzn. fanpage działa:http://www.facebook.com/skibuscompl a w międzyczasie wydłubałem własną stronę - jakieś info można tam znaleźć http://www.skibus.co...klad-jazdy.html BTW, nowy tegoroczny wątek jest tutaj, także aktualne posty http://www.skiforum....dynia/?p=524823 Tak przy okazji- zima w Tyrolu jest w dużym natarciu. W bardzo dużym, teraz pada, wszędzie biało, do tego jest mróz - więc śnieżą wszędzie jak Tyrol długi i szeroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
jaro323 Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 A można jakiś awaryjny kontakt e-mail, bo za miesiąc muszę zaplanować urlop na zimę pozdrawiamPisz do Krzycha wiadomość prywatną - wiem że miał jakiś problem ze skrzynką meilową ale chyba już się z tym uporał i wszystko działa bez problemu.Tak przy okazji- zima w Tyrolu jest w dużym natarciu.W najbliższych dniach ma spaść około półtora metra śniegu tak że wszystkich zastanawiających się pragnę uspokoić że bardziej zimowo na nadchodzących wyjazdach już być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Pisz do Krzycha wiadomość prywatną - wiem że miał jakiś problem ze skrzynką meilową ale chyba już się z tym uporał i wszystko działa bez problemu. Jaro, to archiwalny wątek, który Bejbik ożywił, ale z Bejbikiem mieliśmy już kontakt Przy okazji, parę z ww. problemów dot. głównie strony na FB już jest rozwiązanych, tzn. fanpage działa:http://www.facebook.com/skibuscompl a w międzyczasie wydłubałem własną stronę - jakieś info można tam znaleźć http://www.skibus.co...klad-jazdy.html BTW, nowy tegoroczny wątek jest tutaj, także aktualne posty http://www.skiforum....dynia/?p=524823 Tak przy okazji- zima w Tyrolu jest w dużym natarciu. W bardzo dużym, teraz pada, wszędzie biało, do tego jest mróz - więc śnieżą wszędzie jak Tyrol długi i szeroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi