bajaderkatyrolska Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Czy ktoś z Kolegów miał może doczynienia z dr Słynarskim z kliniki CMS? Musze wreszcie zrobić porządek ze swoim kolanem i chciałabym wiedzieć czy to właściwa osoba by się tym zająć. Na stronie Dobry Lekarz/ Znany Lekarz ma full pozytywów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebeq Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 bardzo właściwa. to prekursor jeżeli chodzi o np. implanty łakotek, sam John Malkovic się pofatygował do Polski, bo w USA nikt nie mógł mu pomóc. I nie naciąga na operacje czy jakieś specjalne zabiegi. Mi bardzo pomógł, choć wydawało się, że czeka mnie operacja, to po rezonansie sam ją odwołał, mimo, że była zaplanowana na następny dzień. Zalecił rehabilitację, która póki co wystarczyła, a miałem już taką sytuację, że kolano było zablokowane i nie mogłem nim zginać w pełnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi