kaja45 Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Jacku pytałeś w innym wątku to Ci odpowiedziałem tam. Tu napisałem już dawno że nie problem. Problem hartowania i rozhartowania poznałem organoleptycznie jako dziecko. Ewentualnie tylko popatrz powyżej ilu inżynierów i forumowych ekspertów na minę wpakowałeś. Mnie to w niczym nie przeszkadza ale Oni chyba ujmę na autorytecie mogą mieć A wystarczyło tylko w krawędź przy... młotkiem lub słuchać uważnie szkoleń ja kilka odbyłem i o zgniocie nikt nie mówił nigdy. Ten problem Jacku występuje nagminnie przy spotkaniu się krawędzi z kamieniem w terenie, na maszynie z dyskiem ceramicznym słabo chłodzonym i na przykład zbyt szybką obróbką pilnikiem, maszyną bez chłodzenia. Ale to już chyba na innych szkoleniach niż te w których Ty brałeś udział się mówi. I oczywiście ze masz prawo do własnych przemyśleń i interpretacji niemniej ja wolę rzeczywistość, bo ona gwarantuje że czemuś mogę np zapobiec, czyli wydłużyć okres użytkowania moich rzeczy. Podkreślę jeszcze raz, interesuje mnie bardziej zjawisko i jego działanie niż kto co napisał. Rozumiem, może źle odebrałem Twój post. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 100 Created 12 yr Last Reply 9 yr Top Posters In This Topic 8 10 11 9 Popular Days Jan 26 29 May 6 16 Jan 25 11 May 5 7 Top Posters In This Topic kolo 8 posts Tadeusz T 10 posts profesorfalken 11 posts gizmo74 9 posts Popular Days Jan 26 2012 29 posts May 6 2013 16 posts Jan 25 2012 11 posts May 5 2013 7 posts Prev 1 2 3 4 5 Next Page 5 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts