Violet Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Co o tym myślicie? Ja wiem, że bez śniegu to nie to samo, ale może to dobry sposób na naukę, na utrzymanie kondycji? Jeździł ktoś na czymś takim? Chyba podobny stok jest na czarnym groniu na Praciakach przy domkach. Pozdrówki Vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemik Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Tak, coś podobnego miałaś tydzień temu na Praciakach tuż obok lodowiska... Ja mam cos takiego u siebie skrzyżowanie dalej: Ceny z kosmosu: coś koło 40 PLN za 30 minut... I gdzie ten pęd wiatru? Zdecydowanie wolę stok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violet Posted March 9, 2011 Author Share Posted March 9, 2011 Wow, cena faktycznie z kosmosu. Ciekawe po ile bezie w Jarosławcu. Taśma ma ruszyć w czerwcu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenna Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Dla niektórych brak pędu wiatru (i jakiegokolwiek pędu) to duża zaleta. W dodatku najlepiej w ciepełku, nie pada i pewnie z alkomatem nikogo nie ma na taśmie! Nie wspomnę już, że cały czas w lustrze można się oglądać! To tylko takie moje ostatnie obserwacje niektórych "narciarzy". Już wysłałam linki paru osobom. Ciekawe, jaki będzie odzew? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hextor Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Trochę jak sztuczna fala do surfingu, niestety takiej akurat nie ma w polsce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jark Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Viola, dzięki za informacje .... do Jarosławca, jeżdżę od dobrych 12 lat jak teraz spakuje w lipcu, buty narciarskie to chyba nie będzie głupi wyglądać :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majkol Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 zaczną ustawiać w Fitnessie obok bieżni a na przeciw squasha może za lat 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek63 Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Na pewno nartami w wakacje wzbudzi się duże zainteresowanie i ciekawskich będzie sporo, a najlepiej połączyć to ze spacerkiem po plaży i ze sprzętem na plecach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts