Olsen Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Czechy - Teplice nad Metují Mały ośrodek (jeden wyciąg talerzykowy) w Teplicach nad Metują, a ściślej w ich części o nazwie Kamenec. Strona ośrodka: http://www.skikamenec.cz1.cz/ Położenie 12 km od przejścia granicznego Golińsk - Starostin (DK nr 35). Dojazd Od strony Wrocławia: jechać na Wałbrzych, cały czas DK nr 35 aż do granicy. Po jej przekroczeniu w miejscowości Mezimesti skręcić w prawo na pierwszym w miarę dużym skrzyżowaniu (uwaga - trzeba tam ustąpić pierwszeństwa, a samo skrzyżowanie jest dziwacznie skonstruowane!!!) - będzie tam na pewno drogowskaz na Teplice nad Metuji. Niewiele dalej, po przejechaniu pod wiaduktem kolejowym (po lewej widać dość imponujący budynek - chyba pałac), ponownie w prawo - też jest drogowskaz, ale o ile dobrze pamiętam, dziwnie umiejscowiony i można go przeoczyć. Potem cały czas główną drogą, a tam, gdzie trzeba ustąpić pierwszeństwa - prosto. W samych Teplicach wjeżdza się do centrum miasteczka i tam na skrzyżowaniu z wysepką, gdzie główna droga prowadzi nieco w prawo, należy odbić w lewo - jest tam drogowskaz na Kamenec, który - oczywiście - łatwo przeoczyć. Dalej już cały czas prosto aż do ośrodka. Jeśli nie zauważymy tego skrzyżowania z wysepką i przejedziemy przez taką eskę (ciekawie poprowadzony ruch kołowy) w centrum, należy skręcić w pierwszą ulicę w lewo za przejazdem kolejowym (uważać na pociągi!) - najpierw będzie taka ładna estakada kolejowa po lewej. Parking Miejsc wystarczająco. Darmowy. Można podjechać pod sam wyciąg i zaparkować na łące. Może być lód! Miejscowość Bardzo ładna, typowa dla tej okolicy mieścina. Noclegi Sporo gospodarstw agroturystycznych i pensjonatów - polecam http://www.mapy.cz Trasy Dwie łatwe trasy - jedna wzdłuż wyciągu, druga odbijająca do lasu, by zaraz potem doprowadzić pod wyciąg. Nie powiedziałbym jednak, że są to ośle łączki - jak się bardzo chce, można trochę pokręcić. Ceny Cały dzień: 250 koron; cztery godziny: 180 koron; trzy godziny: 140 koron., dwie godziny: 110 koron. Więcej szczegółów poniżej: http://www.skikamene...vlek/cenik.html Kamera online http://www.skikamene...nad-metuji.html Aktualne warunki http://skikamenec.cz...-skiarealu.html Podstawowa znajmość czeskiego niezbędna. Serwis narciarski Da się wypożyczyć sprzęt. Instruktorzy / Opieka nad dziećmi Brak danych. Wyżywienie Na miejscu w zasadzie brak, chociaż w budce z karnetami zaczęto sprzedwać herbatę i zapewne jakieś drobne przekąski również. W miasteczku z kolei standardowo, jak to Czechach, czyli da się zjeść smacznie i tanio. Galeria zdjęć Brak. Użytkownik Olsen edytował ten post 26 grudzień 2009 - 19:09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olsen Napisano 26 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Dziś byłem w Teplicach. Warunki całkiem przyzwoite - tak na oko w granicach pół metra ubitego śniegu. Do tego dwie wielkie pryzmy śniegu w rezerwie. Czytałem, że dziś w Jańskich jeżdżono po mokrym - tu nic z tych rzeczy. Śnieg zmrożony - aż za bardzo - na trasie za lasem praktycznie non stop jazda po zlodowaciałym sztruksie. Z kolei trasa wzdłuż wyciągu z nieco przyjemniejszym śniegiem, ale ogólnie dość ciężko. Tym niemniej, jak na te warunki pogodowe - Teplice wypadają imponująco. Żadnych kamieni ani odłoniętych łat. Jeszcze taka ciekawostka: co prawda mamy koniec grudnia i słońce jest naprawdę nisko, ale dziś jeździłem tam około południa i ani przez chwilę, mimo słonecznej pogody, promienie słoneczne nie dotarły do stoku - tak jest on położony! To być może trochę tłumaczy, czemu w Teplicach się da (ledwie 650 m.n.p.m.), a gdzie indziej - różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olsen Napisano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Małe info odnośnie tego niezbyt popularnego ośrodka. Ceny nieco wyższe - o około 20 koron na każdym karnecie. Stok przygotowany doskonałe!! Zresztą tam zawsze o to dbają, ale dzisiaj było naprawdę idealnie. Za to zlikwidowano płotki/płozy/skocznie dla snowboardzistów (narciarze, oczywiście, też mogli sobie poskakać ), które były wizytówką tego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho76 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 to super miejsce dla osób z okolic Wałbrzycha można tam pojeździć po południu we wtorki czwartki i soboty od 17 do 20 nie jest to wielki ośrodek ale bez tłoku i zawsze super przygotowany po pracy jak znalazł. W sobotę rano praktycznie zero ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Trochę zapomniany ośrodek. Może to i lepiej, bo tłoku nie ma. Dobrze naśnieżona i przygotowana trasa. Jutro lecimy po południu, trochę się poślizgać. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olsen Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 No mnie też kusi, ale w tym sezonie jeszcze średnio mogę po operacji kolana. Gdyby więcej śniegu było, to na Muflona bym skoczył, bo w Teplicach jednak trzeba skręcać - a ja na razie mogę tylko prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olsen Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Mała poprawka do pierwszego postu (niestety, nie mogę go już edytować). Otóż nowy adres ośrodka to http://www.skiarealkamenec.cz/- jest kamera, są bieżące informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Trochę zapomniany ośrodek. Może to i lepiej, bo tłoku nie ma. Dobrze naśnieżona i przygotowana trasa. Jutro lecimy po południu, trochę się poślizgać. Pozdrawiam, radcom Słyszałem od kolego który go trochę ujeżdżał, że fajnie. Tylko nie pamiętam - czy jest tam nocna ? Byłaby alternatywa dla Zieleńca po pracy i wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Słyszałem od kolego który go trochę ujeżdżał, że fajnie. Tylko nie pamiętam - czy jest tam nocna ? Byłaby alternatywa dla Zieleńca po pracy i wieczorem. Robert Ci nie powiedział, że jest nocna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Słyszałem od kolego który go trochę ujeżdżał, że fajnie. Tylko nie pamiętam - czy jest tam nocna ? Byłaby alternatywa dla Zieleńca po pracy i wieczorem. Nocna jest dwa razy w tygodniu. W środy i soboty... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Robert Ci nie powiedział, że jest nocna? Mówił kiedyś właśnie, ale teraz już nie pamiętałem. Chyba skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Mówił kiedyś właśnie, ale teraz już nie pamiętałem. Chyba skorzystam byłem tam z nim raz, całkiem spoko, ale w zielaku już teraz będzie na nocnej normalnie, trzeba tylko przetrzymać ten okres świąteczno-noworoczny a później ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 byłem tam z nim raz, całkiem spoko, ale w zielaku już teraz będzie na nocnej normalnie, trzeba tylko przetrzymać ten okres świąteczno-noworoczny a później ferie Tak. Ale tu mam 2 razy bliżej, 2 razy taniej i jednak jakieś urozmaicenie Do tego Zieleniec potrafi być na nocnej mocno zryty po dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Nocna jest dwa razy w tygodniu. W środy i soboty... Pozdrawiam, radcom Wtorek, czwartek i sobota. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 To dodali jeden dzień... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andrzejd69 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ktoś może wie czy tam można już pośmigac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ktoś może wie czy tam można już pośmigac pozdro Wiem. Można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Olsen Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dziś byłem. Otwarta tylko trasa wzdłuż wyciągu, ale nie cała, tylko tak w 75% długości. Na górze jednak śnieżyli intensywnie, więc pewnie wkrótce góra też będzie udostępniona. Oby temperatury pozwoliły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... juice Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Przepraszam jeżeli komuś namieszałem, jakaś polska strona źle pisała. Jednak jest dwa razy, Pozdrawiam http://www.skiarealk...p/provozni-doba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... luśka Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Prawdopodobnie w nadchodzącą niedzielę wyskoczę tam z dzieckiem. Do nauki chyba będzie fajnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Teplice nad Metují - skiareál Kamenec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krzysiek358 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Słyszałem od kolego który go trochę ujeżdżał, że fajnie. Tylko nie pamiętam - czy jest tam nocna ? Byłaby alternatywa dla Zieleńca po pracy i wieczorem. Robert Ci nie powiedział, że jest nocna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Słyszałem od kolego który go trochę ujeżdżał, że fajnie. Tylko nie pamiętam - czy jest tam nocna ? Byłaby alternatywa dla Zieleńca po pracy i wieczorem. Nocna jest dwa razy w tygodniu. W środy i soboty... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Robert Ci nie powiedział, że jest nocna? Mówił kiedyś właśnie, ale teraz już nie pamiętałem. Chyba skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Mówił kiedyś właśnie, ale teraz już nie pamiętałem. Chyba skorzystam byłem tam z nim raz, całkiem spoko, ale w zielaku już teraz będzie na nocnej normalnie, trzeba tylko przetrzymać ten okres świąteczno-noworoczny a później ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 byłem tam z nim raz, całkiem spoko, ale w zielaku już teraz będzie na nocnej normalnie, trzeba tylko przetrzymać ten okres świąteczno-noworoczny a później ferie Tak. Ale tu mam 2 razy bliżej, 2 razy taniej i jednak jakieś urozmaicenie Do tego Zieleniec potrafi być na nocnej mocno zryty po dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Nocna jest dwa razy w tygodniu. W środy i soboty... Pozdrawiam, radcom Wtorek, czwartek i sobota. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 To dodali jeden dzień... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andrzejd69 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ktoś może wie czy tam można już pośmigac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ktoś może wie czy tam można już pośmigac pozdro Wiem. Można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Olsen Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dziś byłem. Otwarta tylko trasa wzdłuż wyciągu, ale nie cała, tylko tak w 75% długości. Na górze jednak śnieżyli intensywnie, więc pewnie wkrótce góra też będzie udostępniona. Oby temperatury pozwoliły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... juice Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Przepraszam jeżeli komuś namieszałem, jakaś polska strona źle pisała. Jednak jest dwa razy, Pozdrawiam http://www.skiarealk...p/provozni-doba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... luśka Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Prawdopodobnie w nadchodzącą niedzielę wyskoczę tam z dzieckiem. Do nauki chyba będzie fajnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Teplice nad Metují - skiareál Kamenec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
radcom Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Słyszałem od kolego który go trochę ujeżdżał, że fajnie. Tylko nie pamiętam - czy jest tam nocna ? Byłaby alternatywa dla Zieleńca po pracy i wieczorem. Nocna jest dwa razy w tygodniu. W środy i soboty... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Robert Ci nie powiedział, że jest nocna? Mówił kiedyś właśnie, ale teraz już nie pamiętałem. Chyba skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Mówił kiedyś właśnie, ale teraz już nie pamiętałem. Chyba skorzystam byłem tam z nim raz, całkiem spoko, ale w zielaku już teraz będzie na nocnej normalnie, trzeba tylko przetrzymać ten okres świąteczno-noworoczny a później ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 byłem tam z nim raz, całkiem spoko, ale w zielaku już teraz będzie na nocnej normalnie, trzeba tylko przetrzymać ten okres świąteczno-noworoczny a później ferie Tak. Ale tu mam 2 razy bliżej, 2 razy taniej i jednak jakieś urozmaicenie Do tego Zieleniec potrafi być na nocnej mocno zryty po dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Nocna jest dwa razy w tygodniu. W środy i soboty... Pozdrawiam, radcom Wtorek, czwartek i sobota. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 To dodali jeden dzień... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andrzejd69 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ktoś może wie czy tam można już pośmigac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ktoś może wie czy tam można już pośmigac pozdro Wiem. Można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Olsen Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dziś byłem. Otwarta tylko trasa wzdłuż wyciągu, ale nie cała, tylko tak w 75% długości. Na górze jednak śnieżyli intensywnie, więc pewnie wkrótce góra też będzie udostępniona. Oby temperatury pozwoliły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... juice Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Przepraszam jeżeli komuś namieszałem, jakaś polska strona źle pisała. Jednak jest dwa razy, Pozdrawiam http://www.skiarealk...p/provozni-doba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... luśka Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Prawdopodobnie w nadchodzącą niedzielę wyskoczę tam z dzieckiem. Do nauki chyba będzie fajnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Teplice nad Metují - skiareál Kamenec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
juice Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Robert Ci nie powiedział, że jest nocna? Mówił kiedyś właśnie, ale teraz już nie pamiętałem. Chyba skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Mówił kiedyś właśnie, ale teraz już nie pamiętałem. Chyba skorzystam byłem tam z nim raz, całkiem spoko, ale w zielaku już teraz będzie na nocnej normalnie, trzeba tylko przetrzymać ten okres świąteczno-noworoczny a później ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 byłem tam z nim raz, całkiem spoko, ale w zielaku już teraz będzie na nocnej normalnie, trzeba tylko przetrzymać ten okres świąteczno-noworoczny a później ferie Tak. Ale tu mam 2 razy bliżej, 2 razy taniej i jednak jakieś urozmaicenie Do tego Zieleniec potrafi być na nocnej mocno zryty po dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Nocna jest dwa razy w tygodniu. W środy i soboty... Pozdrawiam, radcom Wtorek, czwartek i sobota. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 To dodali jeden dzień... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andrzejd69 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ktoś może wie czy tam można już pośmigac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ktoś może wie czy tam można już pośmigac pozdro Wiem. Można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Olsen Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dziś byłem. Otwarta tylko trasa wzdłuż wyciągu, ale nie cała, tylko tak w 75% długości. Na górze jednak śnieżyli intensywnie, więc pewnie wkrótce góra też będzie udostępniona. Oby temperatury pozwoliły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... juice Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Przepraszam jeżeli komuś namieszałem, jakaś polska strona źle pisała. Jednak jest dwa razy, Pozdrawiam http://www.skiarealk...p/provozni-doba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... luśka Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Prawdopodobnie w nadchodzącą niedzielę wyskoczę tam z dzieckiem. Do nauki chyba będzie fajnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Teplice nad Metují - skiareál Kamenec × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krzysiek358 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Mówił kiedyś właśnie, ale teraz już nie pamiętałem. Chyba skorzystam byłem tam z nim raz, całkiem spoko, ale w zielaku już teraz będzie na nocnej normalnie, trzeba tylko przetrzymać ten okres świąteczno-noworoczny a później ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 byłem tam z nim raz, całkiem spoko, ale w zielaku już teraz będzie na nocnej normalnie, trzeba tylko przetrzymać ten okres świąteczno-noworoczny a później ferie Tak. Ale tu mam 2 razy bliżej, 2 razy taniej i jednak jakieś urozmaicenie Do tego Zieleniec potrafi być na nocnej mocno zryty po dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Nocna jest dwa razy w tygodniu. W środy i soboty... Pozdrawiam, radcom Wtorek, czwartek i sobota. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 To dodali jeden dzień... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andrzejd69 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ktoś może wie czy tam można już pośmigac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ktoś może wie czy tam można już pośmigac pozdro Wiem. Można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Olsen Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dziś byłem. Otwarta tylko trasa wzdłuż wyciągu, ale nie cała, tylko tak w 75% długości. Na górze jednak śnieżyli intensywnie, więc pewnie wkrótce góra też będzie udostępniona. Oby temperatury pozwoliły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... juice Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Przepraszam jeżeli komuś namieszałem, jakaś polska strona źle pisała. Jednak jest dwa razy, Pozdrawiam http://www.skiarealk...p/provozni-doba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... luśka Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Prawdopodobnie w nadchodzącą niedzielę wyskoczę tam z dzieckiem. Do nauki chyba będzie fajnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Teplice nad Metují - skiareál Kamenec
juice Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 byłem tam z nim raz, całkiem spoko, ale w zielaku już teraz będzie na nocnej normalnie, trzeba tylko przetrzymać ten okres świąteczno-noworoczny a później ferie Tak. Ale tu mam 2 razy bliżej, 2 razy taniej i jednak jakieś urozmaicenie Do tego Zieleniec potrafi być na nocnej mocno zryty po dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Nocna jest dwa razy w tygodniu. W środy i soboty... Pozdrawiam, radcom Wtorek, czwartek i sobota. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 To dodali jeden dzień... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andrzejd69 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ktoś może wie czy tam można już pośmigac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ktoś może wie czy tam można już pośmigac pozdro Wiem. Można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Olsen Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dziś byłem. Otwarta tylko trasa wzdłuż wyciągu, ale nie cała, tylko tak w 75% długości. Na górze jednak śnieżyli intensywnie, więc pewnie wkrótce góra też będzie udostępniona. Oby temperatury pozwoliły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... juice Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Przepraszam jeżeli komuś namieszałem, jakaś polska strona źle pisała. Jednak jest dwa razy, Pozdrawiam http://www.skiarealk...p/provozni-doba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... luśka Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Prawdopodobnie w nadchodzącą niedzielę wyskoczę tam z dzieckiem. Do nauki chyba będzie fajnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Teplice nad Metují - skiareál Kamenec
juice Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Nocna jest dwa razy w tygodniu. W środy i soboty... Pozdrawiam, radcom Wtorek, czwartek i sobota. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 To dodali jeden dzień... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... andrzejd69 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ktoś może wie czy tam można już pośmigac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ktoś może wie czy tam można już pośmigac pozdro Wiem. Można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Olsen Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dziś byłem. Otwarta tylko trasa wzdłuż wyciągu, ale nie cała, tylko tak w 75% długości. Na górze jednak śnieżyli intensywnie, więc pewnie wkrótce góra też będzie udostępniona. Oby temperatury pozwoliły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... juice Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Przepraszam jeżeli komuś namieszałem, jakaś polska strona źle pisała. Jednak jest dwa razy, Pozdrawiam http://www.skiarealk...p/provozni-doba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... luśka Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Prawdopodobnie w nadchodzącą niedzielę wyskoczę tam z dzieckiem. Do nauki chyba będzie fajnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
radcom Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 To dodali jeden dzień... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejd69 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ktoś może wie czy tam można już pośmigac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ktoś może wie czy tam można już pośmigac pozdro Wiem. Można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Olsen Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dziś byłem. Otwarta tylko trasa wzdłuż wyciągu, ale nie cała, tylko tak w 75% długości. Na górze jednak śnieżyli intensywnie, więc pewnie wkrótce góra też będzie udostępniona. Oby temperatury pozwoliły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... juice Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Przepraszam jeżeli komuś namieszałem, jakaś polska strona źle pisała. Jednak jest dwa razy, Pozdrawiam http://www.skiarealk...p/provozni-doba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... luśka Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Prawdopodobnie w nadchodzącą niedzielę wyskoczę tam z dzieckiem. Do nauki chyba będzie fajnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Olsen Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dziś byłem. Otwarta tylko trasa wzdłuż wyciągu, ale nie cała, tylko tak w 75% długości. Na górze jednak śnieżyli intensywnie, więc pewnie wkrótce góra też będzie udostępniona. Oby temperatury pozwoliły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Przepraszam jeżeli komuś namieszałem, jakaś polska strona źle pisała. Jednak jest dwa razy, Pozdrawiam http://www.skiarealk...p/provozni-doba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Prawdopodobnie w nadchodzącą niedzielę wyskoczę tam z dzieckiem. Do nauki chyba będzie fajnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi