Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Jeden z ośrodków, które w sezonie 25/26 dołączyły do MAGIC PASS Ośrodek leży w Alpach Berneńskich na orograficznie prawej części Doliny Rodanu, w pobliżu słynnego Lodowca Aletsch Duża kabina i gondolki startują z wioski Blatten na 1325m npm a najwyższy punkt osiąga orczyk Hohstock 3118 m npm. Jazda odbywa sią na ogromnym śnieżnym polu powyżej skupiska chaletów na wysokości 2100m 38 km tras, 10 kolejek i wyciągów o łącznej przepustowości 14 000 osób na godzinę . . Edytowane 1 godzinę temu przez Jan 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, Jan napisał: Jeden z ośrodków, które w sezonie 25/26 dołączyły do MAGIC PASS Ośrodek leży w Alpach Berneńskich na orograficznie prawej części Doliny Rodanu, w pobliżu słynnego Lodowca Aletsch Duża kabina i gondolki startują z wioski Blatten na 1325m a najwyższy punkt osiąga orczyk Hohstock 3118 m npm. Jazda odbywa sią na ogromnym śnieżnym polu powyżej skupiska chaletów na wysokości 2100m . . Za tydzień tak na Chopoku będzie 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 52 minuty temu, filok napisał: na Chopoku i w dodatku będziesz miał 50 km tras a nie tylko 38 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Jan napisał: i w dodatku będziesz miał 50 km tras a nie tylko 38 km ale mam tylko 230km od domu 😛 wiem że dupy nie urywa ale lepszy rydz niż nic 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, filok napisał: ale mam tylko 230km od domu 😛 wiem że dupy nie urywa ale lepszy rydz niż nic 😄 to bez wątpienia najlepszy ośrodek w Karpatach, myślę że jeszcze na majówce tam pojeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu 33 minuty temu, Jan napisał: to bez wątpienia najlepszy ośrodek w Karpatach, myślę że jeszcze na majówce tam pojeździsz żeby jeszcze tam wszyscy ludzie nie jeździli to było by super no ale ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi