Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Jeden z ośrodków, które w sezonie 25/26 dołączyły do MAGIC PASS Ośrodek leży w Alpach Berneńskich na orograficznie prawej części Doliny Rodanu, w pobliżu słynnego Lodowca Aletsch Duża kabina i gondolki startują z wioski Blatten na 1325m npm a najwyższy punkt osiąga orczyk Hohstock 3118 m npm. Jazda odbywa sią na ogromnym śnieżnym polu powyżej skupiska chaletów na wysokości 2100m 38 km tras, 10 kolejek i wyciągów o łącznej przepustowości 14 000 osób na godzinę . . Edytowane 52 minuty temu przez Jan 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Jan napisał: Jeden z ośrodków, które w sezonie 25/26 dołączyły do MAGIC PASS Ośrodek leży w Alpach Berneńskich na orograficznie prawej części Doliny Rodanu, w pobliżu słynnego Lodowca Aletsch Duża kabina i gondolki startują z wioski Blatten na 1325m a najwyższy punkt osiąga orczyk Hohstock 3118 m npm. Jazda odbywa sią na ogromnym śnieżnym polu powyżej skupiska chaletów na wysokości 2100m . . Za tydzień tak na Chopoku będzie 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 48 minut temu Autor Udostępnij Napisano 48 minut temu 52 minuty temu, filok napisał: na Chopoku i w dodatku będziesz miał 50 km tras a nie tylko 38 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 37 minut temu Udostępnij Napisano 37 minut temu 10 minut temu, Jan napisał: i w dodatku będziesz miał 50 km tras a nie tylko 38 km ale mam tylko 230km od domu 😛 wiem że dupy nie urywa ale lepszy rydz niż nic 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 31 minut temu Autor Udostępnij Napisano 31 minut temu 4 minuty temu, filok napisał: ale mam tylko 230km od domu 😛 wiem że dupy nie urywa ale lepszy rydz niż nic 😄 to bez wątpienia najlepszy ośrodek w Karpatach, myślę że jeszcze na majówce tam pojeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi