Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Kolejny ośrodek należący do sezonówwki Magic Pass podobno ładne widoki ale dzisiaj niewiele widać 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Na mapce widać że przepięknie .Jutro jak będzie lampa będziesz miał jak w raju 😛 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, filok napisał: Na mapce widać że przepięknie .Jutro jak będzie lampa będziesz miał jak w raju 😛 przeciera się 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Jan napisał: przeciera się Mówiłem 😄 korzystaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, filok napisał: Mówiłem 😄 korzystaj trochę jak w Szczyrku 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu Godzinę temu, Jan napisał: trochę jak w Szczyrku Ja Cię bardzo proszę 😄 gdzie Ty tam Szczyrk widzisz 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi