Jump to content

Dla wszystkich szukajacych kurtki...

chemik
 Share

Recommended Posts

Mam kurtkę Campusa (bez ocieplenia) od lat może 6-7, wiele razy była prana, fakt że za każdym razem ją impregnowałem, i nie jest zła. Teraz używam jej tylko na wędrówki po górach, bo na narty mam co innego, ale gdybym musiał kupić nową bez oporów kupił bym Campusa.

POZA WĄTKIEM Ostatnio mówili w TVN24 ( Bilans ) że firma Campus i Alpinus wchodzą na polską giełdę... Mało tego prezenter dodał że: "Mał kto z Nas wie, że firma Campus i Alpinus to POLSKA firma..." Czy to może być prawda??:confused:

Tak, Campus i Alpinus to Polskie firmy, Hi-Tec również

W tej chwili można upolować fajne nartki albo kurtkę za bardzo przyzwoite pieniążki. Ja w sobotę nabyłem takie wdzianko http://www.etraper.p...&products_id=72 za 199 PLN. Kolorki trochę walą po oczach, ale to mi nie przeszkadza. Jak przetestuję to się podzielę wnioskami;). Dodam tylko, że poprzednio też używałem Campusa i było o.k.

Z Campusem jest tak jak z Alpinusem, częśc modeli maja udanych a część nie... Ja tylko dodam że na giełde narciarską w katowicach (słoneczna) przyjeżdżają czasami goscie z kurtkami Spider-a po około 500zł. Kurteczki oryginałt a tanie z powodu np krzywego przeszycia-nie przechodzą kontrolli jakosci, sklep takiej kurtki nie sprzeda. Ja osobiscie cenię kurtki marki Rossignol, kupuje zawsze po sezonie bo taniej:) Dosyć dobre żeczy(cena/jakoć) robi również Go Sport-Wanabee.

• 18 years later...