przemek019 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Witam, rozważam zakup nowych nart. Poprzednimi były Redster S9, lecz wolałbym pójść w coś bardziej uniwersalnego typu RC4. Czy ktoś może mi podpowiedzieć co będzie najlepszą opcją? Nie chciałbym wydawać powyżej 2500zł. Ważę 82kg i mierzę 185cm. Jestem samoukiem, ale wydaje mi się, że radzę sobie jeśli chodzi o krawędziowanie. Śmig mam słaby. Widziałem w internecie np. Fischer, RC4 Superior TI AR + RC4 Z11 (2025-2026) narty unisex za 1600zł. Czy były by ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Narty są bardzo dobre - wystarczy nauczyć się jeździć. Taka jest prawda i niestety sprzęt tego nie zmieni tylko edukacja i cierpliwa praca. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi