przemek019 Napisano 29 Grudnia 2025 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2025 Witam, rozważam zakup nowych nart. Poprzednimi były Redster S9, lecz wolałbym pójść w coś bardziej uniwersalnego typu RC4. Czy ktoś może mi podpowiedzieć co będzie najlepszą opcją? Nie chciałbym wydawać powyżej 2500zł. Ważę 82kg i mierzę 185cm. Jestem samoukiem, ale wydaje mi się, że radzę sobie jeśli chodzi o krawędziowanie. Śmig mam słaby. Widziałem w internecie np. Fischer, RC4 Superior TI AR + RC4 Z11 (2025-2026) narty unisex za 1600zł. Czy były by ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Grudnia 2025 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2025 Cześć Narty są bardzo dobre - wystarczy nauczyć się jeździć. Taka jest prawda i niestety sprzęt tego nie zmieni tylko edukacja i cierpliwa praca. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi