fatos Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Co Wam najlepiej pomaga? U mnie łuska że masakra, nic nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gretke Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Aktualnie stosuje Vichy Dermacos (jakos tak się nazywa) albo Psorisel i najlepsze. Łuszczycy generalnie na ciele praktycznie nie mam, mam zaleczoną, jedynie na głowie została. Myślałem nad kupieniem lampy UV na skórę głowy bo w taki sposób zaleczyłem na ciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozel Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ogólnie dobrze było by dowiedzieć się jaki masz rodzaj lub odmianę łuszczycy, ma to wpływ na dobór odpowiednich kremów, maści czy też szamponu, każdy organizm jest inny i różnie reaguje na dany specyfik. Trzeba pamiętać także że to co jednym może przynieść ulgę i pożądany efekt to już u innej niekoniecznie, znalezienie odpowiednich leków to loteria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wamor Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ja używam psorisela emulsja na suchą skórę głowy, bardzo mi pomaga , nanoszę na głowę wieczorem potem z rana zmywam i pomaga, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi