Bartek1980 Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 Witajcie! Mam pytanie czy ktoś używa aplikacji Trace Snow? Dzisiaj ją zainstalowałem. Tak na szybko poczytałem w samochodzie opinie użytkowników - były nie najgorsze. Teraz z tego co widzę ten program jest do kitu albo moje umiejętności jego obsługi są do kitu? Bawię się programem i nie mogę zmienić tak prozaicznego ustawienia jak zstąpienie mil na kilometry? Dzięki i Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Segal Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Witajcie! Mam pytanie czy ktoś używa aplikacji Trace Snow? Dzisiaj ją zainstalowałem. Tak na szybko poczytałem w samochodzie opinie użytkowników - były nie najgorsze. Teraz z tego co widzę ten program jest do kitu albo moje umiejętności jego obsługi są do kitu? Bawię się programem i nie mogę zmienić tak prozaicznego ustawienia jak zstąpienie mil na kilometry? Dzięki i Pozdrawiam Odgrzewam temat, ale jakoś wcześniej na niego nie trafiłem. Używałem Trace Snow'a dawniej i z przyjemnością, ale z czasem przestała mi się podobać. Póki miałem starego Samsunga ze starym Androidem 4.4 - współpracowała super. Jak przeszedłem na 7.0 to zaczęła ostro kwasić. Np. potrafiła połączyć mi jazdę poranną i wieczorną na dwóch różnych stokach w jedną sesję, pomimo że na 200% zapis po pierwszej serii był zrobiony i sesja była zamknięta. Często się też podwieszała, co nigdy nie zdarzało się na starym telefonie. Ale problemów z ustawieniami o jakich piszesz nie miałem. Finalnie Trace Snow'a odinstalowałem i przerzuciłem się na SkiApp. Po jakimś czasie odżałowałem nawet kilkanaście złotych na wersję Pro i jestem dosyć zadowolony. Szału nie ma, dupy nie urywa, ale działa poprawnie, nie zawiesza się, nie gubi sygnału i jakieś tam statystyki się naliczają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Bartek1980 Posted March 27, 2019 Author Share Posted March 27, 2019 Odgrzewam temat, ale jakoś wcześniej na niego nie trafiłem. Używałem Trace Snow'a dawniej i z przyjemnością, ale z czasem przestała mi się podobać. Póki miałem starego Samsunga ze starym Androidem 4.4 - współpracowała super. Jak przeszedłem na 7.0 to zaczęła ostro kwasić. Np. potrafiła połączyć mi jazdę poranną i wieczorną na dwóch różnych stokach w jedną sesję, pomimo że na 200% zapis po pierwszej serii był zrobiony i sesja była zamknięta. Często się też podwieszała, co nigdy nie zdarzało się na starym telefonie. Ale problemów z ustawieniami o jakich piszesz nie miałem. Finalnie Trace Snow'a odinstalowałem i przerzuciłem się na SkiApp. Po jakimś czasie odżałowałem nawet kilkanaście złotych na wersję Pro i jestem dosyć zadowolony. Szału nie ma, dupy nie urywa, ale działa poprawnie, nie zawiesza się, nie gubi sygnału i jakieś tam statystyki się naliczają. Ale przechodząc do meritum sprawy - czy można przełączyć miłe na kilometry? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Segal Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Ale przechodząc do meritum sprawy - czy można przełączyć miłe na kilometry? Zainstalowałem jeszcze raz i u mnie zmienia się tak: Settings->Edit Profile->Units. Po czym znów się zwiesiła bestia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
Bartek1980 Posted March 27, 2019 Author Share Posted March 27, 2019 Odgrzewam temat, ale jakoś wcześniej na niego nie trafiłem. Używałem Trace Snow'a dawniej i z przyjemnością, ale z czasem przestała mi się podobać. Póki miałem starego Samsunga ze starym Androidem 4.4 - współpracowała super. Jak przeszedłem na 7.0 to zaczęła ostro kwasić. Np. potrafiła połączyć mi jazdę poranną i wieczorną na dwóch różnych stokach w jedną sesję, pomimo że na 200% zapis po pierwszej serii był zrobiony i sesja była zamknięta. Często się też podwieszała, co nigdy nie zdarzało się na starym telefonie. Ale problemów z ustawieniami o jakich piszesz nie miałem. Finalnie Trace Snow'a odinstalowałem i przerzuciłem się na SkiApp. Po jakimś czasie odżałowałem nawet kilkanaście złotych na wersję Pro i jestem dosyć zadowolony. Szału nie ma, dupy nie urywa, ale działa poprawnie, nie zawiesza się, nie gubi sygnału i jakieś tam statystyki się naliczają. Ale przechodząc do meritum sprawy - czy można przełączyć miłe na kilometry? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Segal Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Ale przechodząc do meritum sprawy - czy można przełączyć miłe na kilometry? Zainstalowałem jeszcze raz i u mnie zmienia się tak: Settings->Edit Profile->Units. Po czym znów się zwiesiła bestia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts