brelo Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Witam. Na mapce z ośrodków w okolicy Berchtesgaden jest napisane ,że są tam 24 wyciągi z tego 22 orczyki.W dodatku największy z sześciu okolicznych ośrodków w tym roku będzie zamknięty.Kolega,który mnie tam ciągnie mówi,że jeżdził cały czas krzesełkami.Może mi ktoś napisać czego tam się mogę spodziewać?Jadę na rodzinny wyjazd ,ale nikt z nas nie lubi orczyków i nie chciałbym na minę wlecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakalolo Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Witam. Na mapce z ośrodków w okolicy Berchtesgaden jest napisane ,że są tam 24 wyciągi z tego 22 orczyki.W dodatku największy z sześciu okolicznych ośrodków w tym roku będzie zamknięty.Kolega,który mnie tam ciągnie mówi,że jeżdził cały czas krzesełkami.Może mi ktoś napisać czego tam się mogę spodziewać?Jadę na rodzinny wyjazd ,ale nikt z nas nie lubi orczyków i nie chciałbym na minę wlecieć. W tym kompleksie jeździłem tylko na Jenner i wiem jedno - trochę przestarzała infrastruktura i trudne trasy. Na rodzinny wyjazd kiepski wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 No, jakby śnieg nie dopisał to zawsze można pozwiedzać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Markiel Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 No, jakby śnieg nie dopisał to zawsze można pozwiedzać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi