juri Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Witam Chce kupić narty nowe narty ma trzy modele na oku, tylko nie wiem czy moja waga pozwala na zakup któregoś modelu: Atomic Performer Fiber, Rossignol Zenith Sx, Head Shape 5.0 bk/yw, 1. M 2. Wiek - 403. Waga - 954. Wzrost - 1855. Jak długo jeździsz na nartach ? - +/- 3 lata6. Ja się oceniasz wg skali Forum ? - 4/57. Jakie masz buty ? Twarde8. Możliwości finansowe - ograniczone max 900zł 9. Jada rekreacyjna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toolpusher Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Witam Chce kupić narty nowe narty ma trzy modele na oku, tylko nie wiem czy moja waga pozwala na zakup któregoś modelu: Atomic Performer Fiber, Rossignol Zenith Sx, Head Shape 5.0 bk/yw, 1. M 2. Wiek - 403. Waga - 954. Wzrost - 1855. Jak długo jeździsz na nartach ? - +/- 3 lata6. Ja się oceniasz wg skali Forum ? - 4/57. Jakie masz buty ? Twarde8. Możliwości finansowe - ograniczone max 900zł 9. Jada rekreacyjna Poczytaj mój wątek "Dobór nart nudny jak flaki..." Mamy podobny poziom, wymiary, wiek, praktycznie wszystko. Ale każda narta z pierwszej trójki grup AM/AR lub On piste w długości 175cm będzie dla Ciebie dobra przy twojej jeździe rekreacyjnej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MARIOWROC Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Najlepiej wypożycz te modele co Ciebie interesują pośmigaj i ocen wybierz naj i kup nowe jak z autem przejedziesz zobaczysz zdecydujesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
MARIOWROC Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Najlepiej wypożycz te modele co Ciebie interesują pośmigaj i ocen wybierz naj i kup nowe jak z autem przejedziesz zobaczysz zdecydujesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts