Yagutka Napisano 3 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 No więc w sprawie damskich kurtek. Tak się złożyło, że mam w sumie dwa Spydery, które mają wywietrzniki, i Salomona 3w1, który moim zdaniem jest bardziej outdoorowy niż narciarski, no i on wywietrzników nie ma. Nie wyobrażam sobie kurtki bez wywietrzników, ostatnio w temperaturach +10 były elementem nieodzownym. Aha, w sumie też nie jeżdżę w drugiej warstwie, wystarcza mi bielizna termiczna (z tym że mam cieńsze, grubsze, z merynosa i bez merynosa) i ewentualnie cienka kamizelka polarowa przy -10, aczkolwiek dawno przy tych -10 nie jeździłam, bo ostatnimi czasy jakoś częściej występują plusowe temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Tzn kto ?Ja napisałem ze są w ilości oszczednej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin TDM Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Rowniez dolanczam do grona osob, ktore nie wyobrazaja sobie kurtki bez wywietrznikow. Niby pierdola, ale jednak dosyc istotna w cieplejsze dni, a tych coraz wiecej z kazda zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Ja z kolei mam taką z wywietrznikami ale też taką bez a ponieważ jestem ciepło lubny ,nie pocę się więc nie orzywiązuję do tego wagi jest mi to obojętne są to dobrze nie ma to też dobrze nawet w wysokie temperatury a najlepiej orzeniósłbym się do Afryki,pod warunkiem ,że i tam byłoby po czym pośmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi