jurek_h Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Jureczku, już nie bądź taki skromny, bo trochę tyczek w życiu obiłeś. Jeździsz już długo i bardzo dobrze. Wszyscy dobrze o tym wiemy, że z choinki się nie urwałeś. Trochę się dziwię, bo górkę masz pod nosem, a warunki tej zimy wyśmienite, że ani razu nie byłeś pojeździć na nowych GS-ach, tylko na zawodach pierwsze próby. Trochę bez sensu. Widziałem na FB jakiś tam przejazd i GS sklep R=18 lepiej by się sprawdził, szeroko i rytmicznie bramki ustawione. Trochę taka "fałszywa" skromność emanuje z Twojego wpisu. Na dzień dzisiejszy z oldboyów to mało kto systematycznie trenuje. pozdro Marku. Jak się uprę to doliczę się na ilu treningach SL w życiu byłem a na GS mogę napisać już teraz - ZERO Z nartami jest jeszcze inaczej bo z góry założyłem, że narta FIS 25m na te zawody się nie nada. Muszę napisać, że widziałem kilka osób na takich ale nie potrafię ich powiązać z wynikami. W końcu ustawiano trasę dla wszystkich z dziećmi włącznie więc założyłem, że będzie jak napisałeś. Dlatego zabrałem Stockli SX 178 cm/ 17,3m To bardzo fajne narty ale o niezbyt dużej sztywności a jednocześnie bardzo elastyczne. Zostanie na nich na tyłach jest natychmiast karane posadzeniem na tyłku. Zdecydowanie masz rację, że start w zawodach na nartach na których dwa razy zjechałem 1000m był mało rozsądny. Na SL na pewno nie popełnił bym takich błędów i pewnie miałbym lepszy czas . Ale..........to tylko zabawa. Edytowane 1 godzinę temu przez jurek_h 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi