jurek_h Napisano 4 Marca Autor Udostępnij Napisano 4 Marca (edytowane) 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Jureczku, już nie bądź taki skromny, bo trochę tyczek w życiu obiłeś. Jeździsz już długo i bardzo dobrze. Wszyscy dobrze o tym wiemy, że z choinki się nie urwałeś. Trochę się dziwię, bo górkę masz pod nosem, a warunki tej zimy wyśmienite, że ani razu nie byłeś pojeździć na nowych GS-ach, tylko na zawodach pierwsze próby. Trochę bez sensu. Widziałem na FB jakiś tam przejazd i GS sklep R=18 lepiej by się sprawdził, szeroko i rytmicznie bramki ustawione. Trochę taka "fałszywa" skromność emanuje z Twojego wpisu. Na dzień dzisiejszy z oldboyów to mało kto systematycznie trenuje. pozdro Marku. Jak się uprę to doliczę się na ilu treningach SL w życiu byłem a na GS mogę napisać już teraz - ZERO Z nartami jest jeszcze inaczej bo z góry założyłem, że narta FIS 25m na te zawody się nie nada. Muszę napisać, że widziałem kilka osób na takich ale nie potrafię ich powiązać z wynikami. W końcu ustawiano trasę dla wszystkich z dziećmi włącznie więc założyłem, że będzie jak napisałeś. Dlatego zabrałem Stockli SX 178 cm/ 17,3m To bardzo fajne narty ale o niezbyt dużej sztywności a jednocześnie bardzo elastyczne. Zostanie na nich na tyłach jest natychmiast karane posadzeniem na tyłku. Zdecydowanie masz rację, że start w zawodach na nartach na których dwa razy zjechałem 1000m był mało rozsądny. Na SL na pewno nie popełnił bym takich błędów i pewnie miałbym lepszy czas . Ale..........to tylko zabawa. Edytowane 4 Marca przez jurek_h 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 18 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 18 godzin temu Jutro ( niedziela 15.03 ) chyba ostatni dzień w Myślenicach. Będę od 8:00. Jakieś spotkanko? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Myślenice dziś 10:15. Nie wiem jak oni to robią. 15 stopni a pod nartami dość twardy stół. Żałujcie. Jutro ostatni dzień. Karnety 10 zł na cały. Niestety nie dam rady pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi