xrko Napisano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2025 Witam, kupiłem używane narty na ebay i mam problem z wpięciem jednego buta. Wiązanie zapina się lecz nie dociska buta do końca. Może to być problem z wnętrzem tylnego wiązania czy to kwestia regulacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2025 Skoro masz watpliwości -daj do sprawdzenia w serwisie. Zdalnie to tylko zgadywanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrko Napisano 30 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2025 No niestety serwis mam jeden na całe miasto. Jadę za tydzień i już nie mają miejsc na serwisowanie. Narty i tak tylko na ten wyjazd bo trafiłem okazyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2025 (edytowane) To pozostaje serwis przystokowy. Byc może wystarczy ustawić docisk, a może cos poważniejszego. Jak pisałem -zgadywanka. Edytowane 30 Grudnia 2025 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi