xrko Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Witam, kupiłem używane narty na ebay i mam problem z wpięciem jednego buta. Wiązanie zapina się lecz nie dociska buta do końca. Może to być problem z wnętrzem tylnego wiązania czy to kwestia regulacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Skoro masz watpliwości -daj do sprawdzenia w serwisie. Zdalnie to tylko zgadywanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrko Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu No niestety serwis mam jeden na całe miasto. Jadę za tydzień i już nie mają miejsc na serwisowanie. Narty i tak tylko na ten wyjazd bo trafiłem okazyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) To pozostaje serwis przystokowy. Byc może wystarczy ustawić docisk, a może cos poważniejszego. Jak pisałem -zgadywanka. Edytowane 1 godzinę temu przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi