wawtur Napisano 13 Grudnia 2025 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2025 Chętnie wyjadę na narty w miłym towarzystwie od 27.12.2025. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2025 Zapraszam do słonecznej Karyntii 27.12-01.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawtur Napisano 14 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2025 Czy możesz napisać coś więcej o tym wyjeździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2025 8 minut temu, wawtur napisał: Czy możesz napisać coś więcej o tym wyjeździe? osobiście nie byłem ale spotkałem człowieka, który twierdził że jest wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawtur Napisano 14 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2025 Wiem, że w Karyntii jest wspaniale, ale miałam na myśli organizację tego wyjazdu: przejazd, noclegi, wyżywienie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 19 Grudnia 2025 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2025 Zostały już tylko miejsca z dojazdem własnym.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawtur Napisano 20 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2025 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi