wawtur Napisano wczoraj o 19:12 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:12 Chętnie wyjadę na narty w miłym towarzystwie od 27.12.2025. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Zapraszam do słonecznej Karyntii 27.12-01.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawtur Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Czy możesz napisać coś więcej o tym wyjeździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, wawtur napisał: Czy możesz napisać coś więcej o tym wyjeździe? osobiście nie byłem ale spotkałem człowieka, który twierdził że jest wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawtur Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Wiem, że w Karyntii jest wspaniale, ale miałam na myśli organizację tego wyjazdu: przejazd, noclegi, wyżywienie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi