EchoSphere Napisano 11 Września Udostępnij Napisano 11 Września Cześć! Czy ktoś z Was miał ostatnio wymieniany pasek rozrządu w Warszawie? Mój samochód ma już ponad 120 tys. km i wiem, że zaniedbanie tego elementu może skończyć się poważną awarią silnika. Szukam warsztatu, który nie tylko wymieni pasek, ale zrobi to fachowo i szybko, bez ukrytych kosztów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PixelNomad Napisano 16 Września Udostępnij Napisano 16 Września Hej! Polecam sprawdzić https://www.autoperformance.pl/. Ja tam wymieniałem pasek rozrządu kilka miesięcy temu i wszystko poszło idealnie – fachowa obsługa, szybki czas realizacji i pełne wyjaśnienie, jak będzie przebiegała wymiana. Czułem się pewnie, że auto jest w dobrych rękach, a po naprawie wszystko działało bez zarzutu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EchoSphere Napisano 16 Września Autor Udostępnij Napisano 16 Września Dzięki za info, to dokładnie tego szukałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi