LuisPerez Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Kiedy przeprowadziłem się do nowego miasta, przez długi czas czułem się obco. Wszystko było świeże i nieznane – ulice, twarze, rytm dnia. Brakowało mi jednak czegoś ważniejszego niż widoki – poczucia bliskości, rozmów, w których mogę być sobą bez udawania. Pewnego wieczoru, trochę z ciekawości, a trochę z potrzeby kontaktu, zalogowałem się na aplikację dla gejów. Początkowo wymienialiśmy krótkie wiadomości – żarty, komentarze, nic zobowiązującego. Z czasem rozmowa zeszła na bardziej osobiste tematy: marzenia, wspomnienia, historie o coming oucie i życiu wśród nowych ludzi. Nie sądziłem, że zwykły czat z kimś zupełnie obcym może sprawić, że poczuję się mniej samotny i bardziej akceptowany. A jednak – po kilku dniach rozmów miałem wrażenie, jakbym spotkał kogoś, kto rozumie mnie lepiej niż niektórzy znajomi z dawnych lat. Okazało się, że czasem wystarczy jedno odważne „hej”, by otworzyć się na nowe znajomości i zacząć pisać zupełnie nowy rozdział w swoim życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerniole Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowane) Jako gej chciałem znaleźć bezpieczne miejsce do poznawania ludzi o podobnych zainteresowaniach. Szukałem platformy dla społeczności LGBTQ+. Odkryłem https://poflirtujemy.pl/randki-gejow.html polską stronę dla gejów. Jest przyjazna, z wieloma użytkownikami i prostym czatem. Bez wątpienia, to miejsce, gdzie czuję się swobodnie i mogę być sobą, poznając ciekawych ludzi. Edytowane 16 godzin temu przez Kerniole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi