LuisPerez Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Kiedy przeprowadziłem się do nowego miasta, przez długi czas czułem się obco. Wszystko było świeże i nieznane – ulice, twarze, rytm dnia. Brakowało mi jednak czegoś ważniejszego niż widoki – poczucia bliskości, rozmów, w których mogę być sobą bez udawania. Pewnego wieczoru, trochę z ciekawości, a trochę z potrzeby kontaktu, zalogowałem się na aplikację dla gejów. Początkowo wymienialiśmy krótkie wiadomości – żarty, komentarze, nic zobowiązującego. Z czasem rozmowa zeszła na bardziej osobiste tematy: marzenia, wspomnienia, historie o coming oucie i życiu wśród nowych ludzi. Nie sądziłem, że zwykły czat z kimś zupełnie obcym może sprawić, że poczuję się mniej samotny i bardziej akceptowany. A jednak – po kilku dniach rozmów miałem wrażenie, jakbym spotkał kogoś, kto rozumie mnie lepiej niż niektórzy znajomi z dawnych lat. Okazało się, że czasem wystarczy jedno odważne „hej”, by otworzyć się na nowe znajomości i zacząć pisać zupełnie nowy rozdział w swoim życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerniole Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) Jako gej chciałem znaleźć bezpieczne miejsce do poznawania ludzi o podobnych zainteresowaniach. Szukałem platformy dla społeczności LGBTQ+. Odkryłem https://poflirtujemy.pl/randki-gejow.html polską stronę dla gejów. Jest przyjazna, z wieloma użytkownikami i prostym czatem. Bez wątpienia, to miejsce, gdzie czuję się swobodnie i mogę być sobą, poznając ciekawych ludzi. Edytowane 4 godziny temu przez Kerniole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi