Azuzt Napisano wczoraj o 06:33 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:33 Od kilku tygodni mam bardzo silny nawrót łuszczycy skóry głowy. Swędzenie, łuszczenie, skóra pęka i robi się gorąca w dotyku. Dotąd wszystko było w miarę pod kontrolą, ale teraz zupełnie sobie nie radzę. Co robicie, gdy zaczyna się zaostrzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wamor Napisano wczoraj o 09:00 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:00 U mnie przy takich ostrych nawrotach dermatolog przepisała Elocom w płynie. Wystarczyło wcierać przez trzy dni z rzędu i miałam spokój na około miesiąc. Wiem, że to steryd, ale jak nic innego nie działało – musiałam sięgnąć po coś mocniejszego. A potem, żeby utrzymać efekt, zaczęłam codziennie wieczorem stosować emulsję Psorisel, a rano delikatnie usuwać łuskę płynem i myć głowę ich szamponem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viktorovic Napisano wczoraj o 09:31 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:31 Może ktoś zna dobrą radę lub lekarstwo, które pomoże na wypadanie włosów, bo próbował już absolutnie wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi