Lukasz_74 Posted March 3, 2025 Share Posted March 3, 2025 (edited) Cześć, przez ostatnie kilka lat jeździliśmy ze znajomymi na start sezonu do Val di Sole na Free Ski. Przyszła pora na zmianę regionu i celujemy w Val di Fassa, Val di Fiemme. Z tego co udało mi się dowiedzieć to nie ma tam typowego free ski z darmowymi ski passami natomiast dla niektórych hoteli jest opcja 1+1, czyli jeden dzień darmowego hotelu i jeden dzień darmowego szusowania. Nie wiem czy tak to dokładnie działa, ale zakładam, że mi zaraz podpowiecie. No i najważniejsze jak tam jest z warunkami śniegowymi w okolicach 13-20.12. Wiem, że to ciężko powiedzieć, ale może ktoś był i powie jak było w tym roku to będę miał punkt odniesienia do Val di Sole 😉 No i teraz najważniejsze: Proszę o podpowiedzi/propozycję hoteli które polecacie. Nie będę ukrywał, że chcielibyśmy żeby: Wersja HB (śniadania i obiadokolacje) - dobre jedzenie 🙂 parking miejsce na narty i buty niedaleko hotelu ski-bus z dojazdem na stoki (i w miarę możliwości niedaleko, żeby ten ski bus nie jechał niesamowicie długo) może jakaś sauna/basen żeby rozluźnić mięśnie po szusowaniu. nie potrzebuję jakiegoś potężnego hotelu z niewiem jakim SPA, może być to mały rodzinny hotelik, grunt żeby było czysto, miło no i nie za worek pieniędzy 😉 Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi! Edited March 3, 2025 by Lukasz_74 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts