metaal Napisano 2 Marca 2015 Udost臋pnij Napisano 2 Marca 2015 Witam W tym sezonie pogoda w kraju nas nie rozpieszcza (mi艂o艣nik贸w bia艂ego szale艅stwa) Je偶eli masz ochot臋 na fajny wyjazd zapraszamy. Z Lublina to tylko 450 km Gdzie jedziemy? W ulubione przez nas miejsce, do Bukovela. Jest to nasz ostatni wyjazd w tym sezonie do Bukovela. Byli艣my w tym sezonie dwa razy w Bukovelu i oba wyjazdy narciarsko i towarzysko by艂y bardzo udane. Czym si臋 wyr贸偶nia wyjazd; Koszty wyjazdu spokojnie mo偶na por贸wna膰 z wyjazdem w kraju. Natomiast o艣rodek jest znacznie wi臋kszy od o艣rodk贸w Polskich oko艂o 60 km tras narciarskich zawsze przygotowanych do jazdy. 16 wyci膮g贸w krzese艂kowych. Wszystko w chwili obecnej jest czynne. Dodatkowo pogoda zapowiada si臋 zimowo. http://www.yr.no/pla...kovel/long.html Po nartach mamy do dyspozycji Bani臋 (sauna)- dwa wej艣cia do sauny mamy w cenie. Dodatkowo planujemy wypad na kr臋gle i 艂y偶wy. Wyjazd zapowiada si臋 na bahate. Nie tylko pod wzgl臋dem samej jazdy na nartach. Obecnie cena hrywny jest tak atrakcyjna 偶e wypady do knajpek i na dodatkowe atrakcje s膮 du偶o ta艅sze ni偶 w naszych g贸rach. Na stoku za r贸wnowarto艣膰 kilkunastu z艂 mo偶na zje艣膰 porz膮dny obiad popi膰 piwem i jeszcze na napiwek zostanie. (ju偶 mi 艣linka cieknie na przepyszne pierogi z grzybami ) DO rzeczy ; wyjazd 8 marca z Lublina (parking PZM przy ul. Prusa 8 za stacj膮 benzynow膮 Shell) Koszt 1200 z艂 w cenie 5 dniowy skipass, wy偶ywienie, noclegi, przejazd luksusowym autokarem, ubezpieczenie z rozszerzeniem o uprawianie narciarstwa, dwa wej艣cia do sauny. Powr贸t 13 marca po nartach i obiadokolacji wyruszamy z Bukovela do Lublina. Wa偶ne by mie膰 wa偶ny paszport i ch臋膰 na wsp贸ln膮 imprez臋 narciarsk膮 z BTN Mamy jeszcze kilka miejsc wolnych. Dodatkowe informacje na PW lub Pozdrawiam Jacek Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Miedzianow脜鈥歰sa Napisano 14 Marca 2015 Udost臋pnij Napisano 14 Marca 2015 a kto jedzie z nami na maj贸wk臋 ?ja mam nadziej臋, 偶e lekarz mi pozwoli... i jad臋!!! Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.