jaro323 Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Podpytuję bo oglądałem na promocjach spodnie Burtona i w sumie Salo z takiego gore 2L. Tylko tak myślę jakie to ma znaczenie jak tam jeszcze jakaś ocieplina jest a takich samych membran z podszeweczką nie mogę za pół darmo namierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytek23 Napisano 8 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Podpytuję bo oglądałem na promocjach spodnie Burtona i w sumie Salo z takiego gore 2L. Tylko tak myślę jakie to ma znaczenie jak tam jeszcze jakaś ocieplina jest a takich samych membran z podszeweczką nie mogę za pół darmo namierzyć. Mam spodnie Salo z gore 2L.Wydaja sie bardziej delikatne niz 3L aczkolwiek nie zdazylem ich jeszcze zniszczyc(przeciecia,rozerwania) wiec moze to tylko zludzenie.Porownanie mam tylko z 3l gore pro,ktore z definicji powinno byc mocniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... rumacz Napisano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Drogi Rumaczu i co tam wybrałeś na nowy sezon? może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
rumacz Napisano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Drogi Rumaczu i co tam wybrałeś na nowy sezon? może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi