Jump to content

Poznan Zieleniec lub Czarna gora 14 lub 20.12 2011 . wyjazd na narty.

kyronis
 Share

Recommended Posts

Witam. wyjazd z Poznania (14-15.12.2011 lub 20-21.12.2011 r ) na narty do Zielenca lub Sienna, ( Czarna Gora ) . Ogladam w necie warunki sniegowe w tych miejscach -od 10.12.11r zaczal się TAM wlasnie sezon narciarski .. Chyba , ze ktos ma lepsza propozycje . Pozdrawiam Kyronis sredniozaawansowanmy ok. 50-tki

Z tego co wyczytałem to Sienna ma zacząć 16.12.2011. Zieleniec zaczął (właśnie wróciłem). Osobiście wolę Zieleniec. Mniej brył lodu i lepiej przygotowane trasy. Może Czarna Góra będzie lepsza w tym sezonie (zrobili nowe naśnieżanie). Pozdrawiam.

witam ponownie . Z tego co widze w necie ( kamerki internetowe ) , relacji AndreaL-a ( Wroclaw ) i relacji kolegi z Leszna , to pozostaje tylko ZIELENIEC od 20 -21. 12.2011 .. Mam chetnego kolege z Leszna ( napalony na narty jak ja ). Jak ktos jeszcze chce to zapraszam do autka , moze cos z tego wyjazdu wyjdzie !!!!

jutro 4.01.2012 od godz. 10.00. jade ( z Poznan ) na Czarna Gore do Sienna Stronie Slaskie. BYl tam znajomy i chwali sobie , Jest snieg i sa trasy zjazdowe czynne. Pozdrawiam KYRONIS Moj tel. to 726-500-989 .. opisze jak, przyjade za 2 -3 dni . Mam rezerwacje w Puchaczowce .. KYRONIS Moj tel. to 726-500-989