kyronis Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Witam. wyjazd z Poznania (14-15.12.2011 lub 20-21.12.2011 r ) na narty do Zielenca lub Sienna, ( Czarna Gora ) . Ogladam w necie warunki sniegowe w tych miejscach -od 10.12.11r zaczal się TAM wlasnie sezon narciarski .. Chyba , ze ktos ma lepsza propozycje . Pozdrawiam Kyronis sredniozaawansowanmy ok. 50-tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreL Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Z tego co wyczytałem to Sienna ma zacząć 16.12.2011. Zieleniec zaczął (właśnie wróciłem). Osobiście wolę Zieleniec. Mniej brył lodu i lepiej przygotowane trasy. Może Czarna Góra będzie lepsza w tym sezonie (zrobili nowe naśnieżanie). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 z przyjemnością dołączę do kogoś na taki 2 dniowy wyjazd między świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 hejka.to juz mamy ekipe:)tdzeba by jakos rozpoczac sezon:)zgodnie z uzgodnieniami deskowo-narciarski: moze nd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 DAmy radę tylko speedy niech narty nasmaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyronis Napisano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 witam ponownie . Z tego co widze w necie ( kamerki internetowe ) , relacji AndreaL-a ( Wroclaw ) i relacji kolegi z Leszna , to pozostaje tylko ZIELENIEC od 20 -21. 12.2011 .. Mam chetnego kolege z Leszna ( napalony na narty jak ja ). Jak ktos jeszcze chce to zapraszam do autka , moze cos z tego wyjazdu wyjdzie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tooom44 Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 ... a może będziecie jechać w pobliżu Kalisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 na jeden dzień na rozpoczęcie sezonu piszę w nd 18.XII ale nie mogę być kierowcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 miejsce mi obojętne chodzi mi w ten week o jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 22-23. Zieleniec /2 jazdy ,1nocleg/ wyjazd z Poznania wcześnie rano w czwartek szukamy 2 osób chętnych na doczepkę ,inf bliżej na priv koszty noclegu nieznane ,zrzuta na paliwo / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Jesteśmy od jutra w Zieleńcu .Ekipa - Pilsko-Wrocławska-Poznańska . Szukajcie nas a znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyronis Napisano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Witam., jakie sa warunki ( na narty ) w Zielencu lub w Siennej ( Czarna Gora ) . Nadal czaje sie na wyjazd w te okolice na 2 dni . Pozdrawiam i zycze udanej zabawy KYRONIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Wyjazd rewelacja ,tak jaki i warunki w Zieleńcu .Dużo śniegu i mało ludzi.Karnet za 50 zł to już szał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyronis Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 jutro 4.01.2012 od godz. 10.00. jade ( z Poznan ) na Czarna Gore do Sienna Stronie Slaskie. BYl tam znajomy i chwali sobie , Jest snieg i sa trasy zjazdowe czynne. Pozdrawiam KYRONIS Moj tel. to 726-500-989 .. opisze jak, przyjade za 2 -3 dni . Mam rezerwacje w Puchaczowce .. KYRONIS Moj tel. to 726-500-989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyronis Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 jestem 4.01.2012 na Czarna Gorze Sienna Stronie Slaskie. snieg tylko na trasach zjazdowych. w osrodku brak sniegu Pozdrawiam KYRONIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyronis Napisano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 witam.KOREKTA... Czarna Gora zasypana sniegiem ,padalo cala noc. jest 20 cm sniegu . wspaniale warunki sniegowo-narciarskie. Jeszcze wczoraj byla tutaj wiosna , dzisiaj jest srodek zimy .IDE NA NARTY . ....Pozdrawiam Kyronis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi