tomasz13 Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Witam mam na oku nartki jak wyżej (używane). Zastanawiają mnie tylko wiązania wszędzie na stronach są opisane jako z13 flowflex a te moje mają Tyrolia C-Line Z-12. Czy ktoś wie co to za wiązania i czy przypadkiem nie są to wiązania rentalowe i czy przypadkiem nie są one z wypożyczalni, wizualnie narty wyglądają jak nowe. Prosiłbym także osoby które miały okazję na nich jeździć żeby napisał jak się one mają do reszty z serii progressor czyli 8+ 9+ Użytkownik tomasz13 edytował ten post 30 czerwiec 2011 - 15:22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasz13 Posted January 11, 2012 Author Share Posted January 11, 2012 Na forum cisza ale dam znać za tydzień bo takowe nabyłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurm28 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 patrząc po necie, to C-Line odnosi ie do nart nie do wiązań. Natomiast Z-12 to model wiązania. Fischer idzie pod rękę z Tyrolią, więc to może nic dziwnego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts