Skocz do zawarto艣ci

Salomon x-wing 8 +711

grzegorzf

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Szanowne Grono. Dopiero zaczynam przygod臋 z narciarstwem. Na pocz膮tek po zakupie nowych but贸w,paru ciuch贸w przysz艂a kolej na narty. Bud偶et na narty przyj膮艂em w granicach max 600 PLN. W lokalnym sklepie dobrano mi narty Salomon X-Wing 08 z wi膮zaniami 711 za 490 PLN. I tu moje pytanie, czy jest to odpowiedni sprz臋t dla osoby kt贸ra nigdy w 偶yciu nie je藕dzi艂a na nartach? By艂em w tym tygodniu juz dwa razy na czeskich stokach i mam problem ze skr臋tem (szczeg贸lnie w praw膮 stron臋 ;) ) Upadk贸w si臋 nie boj臋, zabawa przednia, ale zastanawiam si臋 czy nie wymieni膰 ich na co艣 innego u偶ywanego,bo na nowe narty mo偶e kiedy艣 przyjdzie czas. Moja Pani zacz臋艂a razem ze mn膮 na Atomic-ach i czyni znacznie wi臋ksze post臋py. Pozdrawiam i czekam na odpowied藕.
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Dodaj now膮 pozycj臋...