PixelNomad Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Siemanko! Mam do Was prośbę o opinię, bo trochę wypadłem z obiegu, jeśli chodzi o nowinki w płatnościach. Ostatnio dużo słyszałem o tym, że ludzie unikają podpinania swoich głównych kart płatniczych pod różne serwisy rozrywkowe. Też zacząłem o tym myśleć, bo wiadomo – bezpieczeństwo danych to podstawa, a wycieki zdarzają się nawet największym graczom. Szukam metody, która pozwoliłaby mi doładować konto bez konieczności logowania się do bankowości elektronicznej za każdym razem. Czy doładowanie przez SMS w ogóle się opłaca? Czy są tam jakieś ukryte limity, o których powinienem wiedzieć? Chciałbym spróbować czegoś, co jest błyskawiczne i nie wymaga ode mnie podawania wrażliwych danych. Jeśli macie jakieś sprawdzone info albo portal, który rzetelnie porównuje takie opcje płatności pod kątem polskiego rynku, to będę mega wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi