chemik Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Nie bede oryginalny - nie lubie plecaka... Zatem po kieszeniach upycham: portwel, dokumenty, kluczyki od auta, komorke, chusteczki higieniczne, baton typu snickers (cholernie twardy na mrozie) oraz okulary narciarskie (ciemne polaryzacyjne - tylko wtedy jak jest szansa na ostre slonko)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Oj, ja bym mimo wszystko bal sie zostawic plecak - za duze ryzyko. Ja pewnie w tym sezonie bede zasuwal w plecaku, bo bede musial tam aparat zmiescic, wiec zobacze czy faktycznie jest az tak niewygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Ja nie odczuwam jakiegoś, nie wiem dyskomfortu mając plecak na plecach. Jakoś mi to nie przeszkadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdanpak Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Pierśówkę z czyś rozgrzewającym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 ZAwsze gogle, kask, okulary przeciwsloneczne, scyzoryk, zapalki/zapalniczke, jakies batony, cos do picia , dokumenty no i to wszystko w plecak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 scyzoryk, zapalki/zapalniczke A to po co? Narty to nie surviwal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozak51 Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 A to po co? Narty to nie surviwal... A jesli rozbijesz się w lesie i będziesz musiał dawać znaki dymne:p A tak serio to koles może pali i zapalniczka jest mu potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 A jesli rozbijesz się w lesie i będziesz musiał dawać znaki dymne:p A tak serio to koles może pali i zapalniczka jest mu potrzebna. Nie pale nie mam jeszcze 18 lat to po primo Hm no rozne rzeczy sie moga zdarzyc!!! Lepiej byc ubezpieczonym szyzorykiem zawsze mozna cos dokrecic w wiazaniu,zapalki to np. jak wpadniesz w szczeline lodowca i aby sie ogrzac (na rowerze zawsze woze paczke prezerwatyw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svenson Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 (na rowerze zawsze woze paczke prezerwatyw) Rozumiem, że jak pada to można na głowę założyć hehe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 a ja na narty zabieram tez marzenia, ze tak sobie jade i jade a konca nie widac........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajuJ Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 zabierajcie ubezpieczenie i Usmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi