Jump to content

kurtki - producenci - top10

basia-bma
 Share

Recommended Posts

kurczę, a ja myślałam, że w czym jak w czym, ale w kjusie nie bedzie za gorąco .... kupić kurtkę za 2,5 tys i dalej się pocić ... może to jest wyjście - cienka kurtka bez ocieplenia i softshell / windstopper choć co niektórzy nawet membranę 5000 chwalą i to przy intensywnej jeździe

do bociana, kroj mnie nie przekonuje przy killtec i kolory/ przynajmniej dla kobiet / co do goldwina, jak kobiety jezdza na nartach, ale faktycznie jezdza, to firma nie gra roli, mnie osobiscie przeszkadzaja te ozdoby i zlote wszywki, no, ale o gustach sie nie dykutuje, je sie ma i juz. Osobiscie, wole bardziej " meskie " kroje, skromniejsze w wygladzie , funkcjonalne. Maja w koncu wytrzymac pare sezonow :)

do bociana, kroj mnie nie przekonuje przy killtec i kolory/ przynajmniej dla kobiet / co do goldwina, jak kobiety jezdza na nartach, ale faktycznie jezdza, to firma nie gra roli, mnie osobiscie przeszkadzaja te ozdoby i zlote wszywki, no, ale o gustach sie nie dykutuje, je sie ma i juz. Osobiscie, wole bardziej " meskie " kroje, skromniejsze w wygladzie , funkcjonalne. Maja w koncu wytrzymac pare sezonow :)

design to tez cos co mnie denerwuje w spyder ale ostatnia kolekcja juz nie ma tylu zlocen, pajakow wszedzie (nie mam arachnofobii zaznaczam) i metalowych klamerek jak to bywalo..............