monky33 Napisano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Witam Czy ktoś moze ocenic czy to podróbka czy orginał.Pozdrawiam i dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybalski Napisano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Witam. A co mamy ocenić jak nie podałeś żadnego linku ani nic? pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monky33 Napisano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Hehe sorki juz podaje http://www.allegro.p...goldwin_xl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ciężko wyczuć, na zdjęciu może być oryginał, ale sprzedawca ma 0 komentarzy, więc ja bym od niego nie kupił, chyba, że odbiór osobisty wchodzi w grę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monky33 Napisano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Mówił ze wchodzi tylko z moim czasem problem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alook Napisano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 moim zdaniem podrobka, szwy nie sa czysto wykonczone. zamek wewnetrzny.. czerwony malo profesjonalnie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przyjazny.eu Napisano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 nie wiem czy to przez zdjecia ale nie wyglada solidnie... Absolutnie odradzalbym kupowanie od kogos 0 komentarzy cos za 1000zl szczegolnie majac watpliwosci w orginalnosc produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monky33 Napisano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dziuje za odpoqiedzi czekam jeszcze na jakies opinie.Pozdrawiam Koledzy znalazłem cos takiego na pierwszy rzut oka wyglada podobnie moze to rzeczywisxie orginał tylko jedno mnie nurtuje gosc podaj Gore XCR a tutaj na stronie japonskiej jest chyba Toray. http://product.lvren...25276/pic.shtml Użytkownik jark edytował ten post 12 grudzień 2008 - 20:14 scalone posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alook Napisano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 uparles sie na te kurtke ? ..to ja kup, ale sprawdz na ile autoryzowany jest sprzedawca, jesli to sklep -- gdzie mozesz towar zwrocic, zareklamowac to ok, od prywatnego bez opini, nie kupowalabym narciarskich ciuchow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monky33 Napisano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Cena kusi hehe a tak powaznie nie uparłem poprostu wpadła mi w oko tylko pytam fachowców i liczę na szczera odpowiedz wysłucham wszystkich i podejmę decyzję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybalski Napisano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Tak jak przedmówcy stwierdzam że cięszko jest ocenić kurtkę po fotkach. Co chodzi do jej oryginalności to sprzedawca niby zapewnia że to oryginał, więc go zapytaj gdzie można tę kurtkę zareklamować. Jeśi odpowiedź zabrzmi że u niego a nie w autoryzowanym jakimś sklepie to się więcej nad nią nie zastanawiaj i za tą cenę możesz kupić wiele innych kurtek dobrych marek jak np w skiteam.pl Natomiast jeśli będzie możliwość reklamopwania jej w autoryzowanym sklepie co wątpie bo powinieneś wtedy posaidać dowód zakupu u nich to warto ją kupić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monky33 Napisano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Dziekuje wszystkim za odpowiedz jak jeszczce bedzie miał jakies uwagi czekam na info>pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi