Adamo Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 1. M 2. Wiek - 39 3. Waga - 72 4. Wzrost - 180 5. Jak długo jeździsz na nartach ? - od okolo 7 lat, dotychczas w Polsce, w tym roku wybieram sie w Alpy 6. Ja się oceniasz wg skali Forum ? 5/6 7. Jakie masz buty ? ( FLEX ) - jakies Head z flex 80, kupione uzywane z nartami poniżej i to była przepaść w porównaniu do sprzętu z wypożyczalni 8. Jakie masz teraz narty / na jakich już jeździłeś ? Rossignol A150 163 cm kupilem uzywane, z opisu wynika ze dobre dla początkujących i faktycznie bardzo dobrze mi sie na nich jeździło, w ubiegłym roku testowałem Head ambition 160 cm (takie dostałem w wypożyczalni bo chcialem cos lepszego) ale było gorzej na nich, niestabilnie przy większych prędkościach 9. Jaki preferujesz promień skrętu, szybkość jazdy ? - średnie 10. Jakie lubisz trasy, w jakim kraju ? ( niebieskie, czerwone, czarne, sztruks, muldy, jazda pozatrasowa ) - niebieskie i czerwone dotychczas w Polsce w Tyliczu, w tym roku wybieram sie do Austrii. 11. Jak lubisz jeździć, lub jak chciałbyś jeździć ? ( turystycznie, sportowo ) - rekreacyjnie ale czasami też troche szybciej 12. Jak z Twoją kondycją, ile dni w sezonie spędzasz na stoku ? 6 dni, kondycja ok, przed wyjazdem biegam i ćwiczę intensywniej około 2 miesiące, 13. Możliwości finansowe - do 1000 - 1500 zł używana, cos świeżego, jak trzeba troche dołożyć to dołożę Prośba o polecenie jakiegoś modelu bo czytam i czytam ogłoszenia i już zgłupiałem. Nie mam pojęcia co wybrać aby było rozwojowe. Czy np - Narty Fischer Progressor F18 167 cm lub -https://www.olx.pl/d/oferta/narty-atomic-redster-sc-m10-gripwalk-2025-CID767-ID189RM6.html byłyby ok czy jednak zbyt zaawansowane dla mnie lub za długie? Znalazłem takie oferty niedaleko Edytowane 41 minut temu przez Adamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi