Marcos73 Posted November 4 Share Posted November 4 16 minut temu, Mikoski napisał: Około połowy marca corocznie robimy męski wyjazd w Alpy , czasami tydzień wcześniej czasami tydzień później ,ja Piotr Tomkly Marcos też deklarował więc może być różnie w marcu Damiano - zaraz po feriach, przecież to weekend tylko. Z resztą później, to nie wiadomo czy będzie działać - zobaczymy jaka zima będzie. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted November 4 Share Posted November 4 (edited) 26 minut temu, Marcos73 napisał: Damiano - zaraz po feriach, przecież to weekend tylko. Z resztą później, to nie wiadomo czy będzie działać - zobaczymy jaka zima będzie. pozdro Od lat jeździmy drugi weekend marca w Alpy a kto wie jak będzie teraz. Zawsze około połowy miesiąca Edited November 4 by Mikoski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 4 Share Posted November 4 40 minut temu, Mikoski napisał: Od lat jeździmy drugi weekend marca w Alpy a kto wie jak będzie teraz. Zawsze około połowy miesiąca To pierwszy masz wolny 🙂 pozdro Będzie dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted November 4 Share Posted November 4 W dniu 2.11.2024 o 19:03, Lexi napisał: Nie pamiętam jak było w tym roku w styczniu w ZW.. stok sie utrzymał?.. @Adam ..DUCH? Oczywiście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 4 Share Posted November 4 13 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Oczywiście A Tobie pasuje jakiś termin? Jesteś na miejscu, ale w sezonie. Jak poza? Wygibasy na Moltku da zaakceptowania? pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted November 4 Author Share Posted November 4 50 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Oczywiście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted November 5 Share Posted November 5 11 godzin temu, Marcos73 napisał: A Tobie pasuje jakiś termin? Jesteś na miejscu, ale w sezonie. Jak poza? Wygibasy na Moltku da zaakceptowania? pozdro Ja jestem na miejscu od 20.12. Na wiosnę nic nie planuję. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 6 Share Posted November 6 Czyli pierwsze podejscie 10-12/01/2025 ? Ustalone? Pytam bo czas najwyzszy potwierdzac terminy innych wyjazdow.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted November 6 Author Share Posted November 6 Zarezerwowałam dla nas pokoje Michale 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 6 Share Posted November 6 Godzinę temu, .Beata. napisał: Zarezerwowałam dla nas pokoje Michale 😉 Gdzie Słonko? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 6 Share Posted November 6 19 minut temu, Lexi napisał: Gdzie Słonko? W Zwardoniu słonko 😉 pozdro 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted November 6 Author Share Posted November 6 (edited) 10-12 styczeń, jeśli ktoś jeszcze chętny na od 8-9, lub w ogóle na zlot, to poproszę o informację Halka, mamy wysłać zaliczkę w kwocie 500 zł - wychodzi po 50 ziko za osobę, nocleg 80/os/noc śniadanie 30, obiadek 40, jeśli są chętni to też poproszę o informację reszta do rozliczenia gotówką pierwsze trzy feryjne tygodnie ma 100% potwierdzonego obłożenia Edited November 6 by .Beata. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 6 Share Posted November 6 (edited) Godzinę temu, .Beata. napisał: 10-12 styczeń, jeśli ktoś jeszcze chętny na od 8-9, lub w ogóle na zlot, to poproszę o informację Halka, mamy wysłać zaliczkę w kwocie 500 zł - wychodzi po 50 ziko za osobę, nocleg 80/os/noc śniadanie 30, obiadek 40, jeśli są chętni to też poproszę o informację pierwsze trzy feryjne tygodnie ma 100% potwierdzonego obłożenia Ok ..wysyłam zaliczkę - jak coś to dopłacę gotowizną.. edit..Ostatnio u nich wyglądało to tak że śniadanie było wspólne (w osobnej jadalni na piętrze) ..a obiadek jak kto przyszedł i zamówił - w końcu to knajpa na dole jest..ale jak trzeba wcześniej to ja sie piszę oczywiście - co do przyjazdu wcześniej to jeszcze nie wiem ale obgadamy w grudniu jak sie uda wbić na babciowe.. 😉 Edited November 6 by Lexi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 6 Share Posted November 6 4 godziny temu, Lexi napisał: Gdzie Słonko? Nie badz taki ciekawski... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 6 Share Posted November 6 2 godziny temu, .Beata. napisał: 10-12 styczeń, jeśli ktoś jeszcze chętny na od 8-9, lub w ogóle na zlot, to poproszę o informację Halka, mamy wysłać zaliczkę w kwocie 500 zł - wychodzi po 50 ziko za osobę, nocleg 80/os/noc śniadanie 30, obiadek 40, jeśli są chętni to też poproszę o informację reszta do rozliczenia gotówką pierwsze trzy feryjne tygodnie ma 100% potwierdzonego obłożenia Blikiem mogę Ci puścić na telefon? pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 6 Share Posted November 6 17 minut temu, Marcos73 napisał: Blikiem mogę Ci puścić na telefon? pozdro poszło 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted November 6 Author Share Posted November 6 13 minut temu, Marcos73 napisał: Blikiem mogę Ci puścić na telefon? pozdro Haha, wykasowałeś mój numer? - pytanie retoryczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 6 Share Posted November 6 36 minut temu, .Beata. napisał: Haha, wykasowałeś mój numer? - pytanie retoryczne Nie wiem - ale Maras mnie poratował. Nie mogłem się doszukać w telefonie. Ale już mam 🙂 pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted November 6 Author Share Posted November 6 @Lexi dopiero teraz doczytałam edit-a. Wbić zawsze możesz, zwłaszcza z Ewką, ale, ale będziesz musiał wybrać , bo babciowe przysługuje tylko raz;) knajpa czynna jest 11-19. 507765712 nr na blika czy coś tam 97 1140 2004 0000 3602 7520 0127 przytulę każdą wpłatę;) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted November 7 Share Posted November 7 11.01 jak dobrze pamiętam zaraz z rana ZR - GS. Jak ktoś chętny to załatwię wejściówkę a jak ktoś się zmieści to KK z głowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 7 Share Posted November 7 36 minut temu, Adam ..DUCH napisał: 11.01 jak dobrze pamiętam zaraz z rana ZR - GS. Jak ktoś chętny to załatwię wejściówkę a jak ktoś się zmieści to KK z głowy. Czyli w sobotę na Pilsko.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted November 7 Share Posted November 7 Teraz, Lexi napisał: Czyli w sobotę na Pilsko.. Czemu?? Zawody pewnie zaczną się ok 7 rano i skończą o 9. A jeżeli już to Pilsko jest daleko a w tym terminie śniegu dosyć - Mosty U Jablunkova Panie czas odwiedzić 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 7 Share Posted November 7 14 minut temu, Adam ..DUCH napisał: .. Mosty U Jablunkova Panie czas odwiedzić Ze mną jak z dzieckiem.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted November 7 Author Share Posted November 7 40 minut temu, Lexi napisał: Ze mną jak z dzieckiem.. i o 7 rano, jak dziecko będziesz jeszcze spał 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted November 7 Share Posted November 7 Sorki wkleiłem odpowiedź nie w tym wątku co trzeba. Rozmawiałem z Grzegorzem Celińskim - organizator ZR. Zawody nie będą kolidować z pracą stacji. Wpisowe 60 PLN. Osiągnięcie zakładanego limitu zwalnia z KK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts