Lexi Posted March 17 Share Posted March 17 (edited) Dziś w aurze zaiste wiosennej i takich też warunkach zainicjowaliśmy w Czarnym Groniu "Miting"... czyli, jak sama nazwa wskazuje pojeździliśmy wraz z @Mitek (Rybelek również jest obecny) na nartach a resztę czasu "klepaliśmy" na krześle ..pełny relaks przy akompaniamencie śpiewu ptaków a nie jakiejś siary ze szczekaczek jak to bywa często.... na sesje wieczorną i jurto dojadą następni uczestnicy "Mitingu" więc zapewne CDN... (fajnie znowu było sie zobaczyć....wszak szmat czasu upłynął) 🙂 Edited March 17 by Lexi 7 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted March 17 Share Posted March 17 Przyjadę jutro rano zweryfikować jazdę Mitka. 😀 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted March 17 Share Posted March 17 Kochani niestety mnie nie będzie - muszę jutro z rana ustawić do porządku pewnego młodziana (tego samego co na zlocie w ZW) i pokazać mu że narta wyższa niż wzrost jest lepsza niż kolanówka. W niedzielę kończę sezon w ZW.......- wystawiamy wszystko co mamy w szkole - każda tyczka, każdy pachołek - szkoda ale cóż takie życie. serdeczne pozdrowienia dla całej SF ekipy......... 1 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted March 17 Share Posted March 17 U mnie też się nic nie zmieniło i niestety nie nie będzie. Udanej zabawy SF 🙂 P.S. Patrzę po zdjęciach, że nie ma mini snowparku na niebieskiej. Co Wy tam będziecie robić? Czyżby jeździć na dużym? 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 17 Author Share Posted March 17 2 minuty temu, SzymQ napisał: nie ma mini snowparku na niebieskiej Jest.. i to wypasiony mocno ..specjalnie dla takich co na wstecznym.. 🙂 1 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panmoimpasterzem Posted March 17 Share Posted March 17 Zazdraszczam szanownemu towarzystwu 👍 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted March 17 Share Posted March 17 3 godziny temu, panmoimpasterzem napisał: Zazdraszczam szanownemu towarzystwu 👍 Pan moim pasterzem niczego się nie ulęknę. A mitink fajny bawta sie dobrze. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted March 17 Share Posted March 17 Dajcie jakieś zdjęcia biesiadne. 🙂 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted March 18 Share Posted March 18 Mam 3 karnetu z Black Friday na grupę pingwina ... Jakby kto chciał to pisać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 18 Author Share Posted March 18 1 godzinę temu, KrzysiekK napisał: Mam 3 karnetu z Black Friday na grupę pingwina ... Jakby kto chciał to pisać Do 15 kwietnia możesz chyba zwrócić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted March 18 Share Posted March 18 12 minut temu, Lexi napisał: Do 15 kwietnia możesz chyba zwrócić. Poważnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 18 Author Share Posted March 18 11 minut temu, KrzysiekK napisał: Poważnie? W systemie E-skipass dostępne są trzy możliwości zwrotów: Przysługuje Ci ustawowy termin na odstąpienie od umowy zawartej na odległość (14 dni). Karnet, który nie został napoczęty, możesz zwrócić w trakcie trwania całego Sezonu narciarskiego (najpóźniej do 15 kwietnia danego Sezonu). Dodatkowo (w przypadku dostępności usługi) masz możliwość skorzystania z SYSTEMU GWARANTOWANEGO ZWROTU E-SKIPASS, który umożliwia wykupienie preferencyjnej opcji zwrotu, standardowo masz 14 dni na zwrot usług, natomiast decydując się na ‘SGZ’ pozostawiasz sobie możliwość zwrotu części Karnetu po ustawowym terminie na odstąpienie od umowy zawartej na odległość. https://czarnygron.e-skipass.pl/pages/page?id=58 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted March 18 Share Posted March 18 Impreza zacna, towarzystwo super, pogoda genialna a rano fantastycznie nośny i lekko firnowaty śnieg. Koło południa zasiedliśmy do piwa bo zrobiło się 15 stopni. Na pewno koledzy wkleją zdjęcia jak dojadą do chałupy. 🙂 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted March 18 Share Posted March 18 Godzinę temu, tomkly napisał: Impreza zacna, towarzystwo super, pogoda genialna a rano fantastycznie nośny i lekko firnowaty śnieg. Koło południa zasiedliśmy do piwa bo zrobiło się 15 stopni. Na pewno koledzy wkleją zdjęcia jak dojadą do chałupy. 🙂 Mówisz i masz 😁 to już po południowe integracje przy piwie, kierowcy niestety bezalkoholowe. 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 18 Author Share Posted March 18 28 minut temu, Mikoski napisał: Mówisz i masz 😁 to już po południowe integracje przy piwie, kierowcy niestety bezalkoholowe. A gdzie Marka zgubiliście? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted March 18 Share Posted March 18 7 minut temu, Lexi napisał: A gdzie Marka zgubiliście? Jest i dusza towarzystwa 😀 tylko przyplątał się dzisiaj jakiś natręt 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted March 18 Share Posted March 18 48 minut temu, Lexi napisał: A gdzie Marka zgubiliście? Byłem, byłem ale bezalkoholowe piłem, to się wstydzili, bo siarę robiłem. Tylko Damiano mnie przygarnął, człek o wielkim sercu. pozdrawiam 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted March 18 Share Posted March 18 (edited) Cze Ty razem krótko, nawet zdjęcia nie zrobiłem, bo tylko 4h karnet miałem. Dziękuję wszystkim za spotkanie, a w szczególności @Mitek z Ewą i całą krawaciarską ekipą, @Mikoski, że się mnie nie wstydził, @Chertan za ponowne spotkanie, oraz nowo poznanemu koledze @tomkly, as nad asy, pies na ……, dobrze że mi przytulanki odpuścił, bo wysoki jak sosna, a ja wysoki inaczej wyglądałem jakbym mu loda robił😀. Warunki idealne, nawet jak śnieg puścił to też jakoś sobie radziliśmy. Chłopaki się nartami wymieniali, ale moich nikt nie chciał, niestety za niski level mieli. Taras w słońcu petarda. Trzeba to powtórzyć koniecznie. Pozdrawiam ps. Ale cicho, Mitek ma dechy z rockerem😉-qurde bardzo ładne. Ludzi mało chyba było, jakoś nie zauważyłem tłumów. Edited March 18 by Marcos73 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted March 18 Share Posted March 18 (edited) 8 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Ty razem krótko, nawet zdjęcia nie zrobiłem, bo tylko 4h karnet miałem. Dziękuję wszystkim za spotkanie, a w szczególności @Mitek z Ewą i całą krawaciarską ekipą, @Mikoski, że się mnie nie wstydził, @Chertan za ponowne spotkanie, oraz nowo poznanemu koledze @tomkly, as nad asy, pies na ……, dobrze że mi przytulanki odpuścił, bo wysoki jak sosna, a ja wysoki inaczej wyglądałem jakbym mu loda robił😀. Warunki idealne, nawet jak śnieg puścił to też jakoś sobie radziliśmy. Chłopaki się nartami wymieniali, ale moich nikt nie chciał, niestety za niski level mieli. Taras w słońcu petarda. Trzeba to powtórzyć koniecznie. Pozdrawiam ps. Ale cicho, Mitek ma dechy z rockerem😉-qurde bardzo ładne. Ludzi mało chyba było, jakoś nie zauważyłem tłumów. Królem dnia były Twoje Redstery D2 w białym kolorze. Nikt się takimi nartami pochwalić nie może, nawet Mikoski. 🙃 Ale bardziej niż nart zazdroszczę Ci tak elastycznych kolan --> jesteś w stanie wejść w mocno dogiętą krawędź przy nieosiągalnych dla mnie parametrach, to znaczy na wąsko ustawionych nartach i przy małej prędkości. Ja tego nie jestem w stanie zrobić na komórkach i.SL, potrzebuję więcej szerokości oraz szybkości. Jakbym spróbował jechać tak jak Ty zaliczyłbym spektakularny collapse. Szacun za gibkość i technikę. 🙂 Edited March 18 by tomkly 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted March 18 Share Posted March 18 42 minuty temu, Marcos73 napisał: Cze Ty razem krótko, nawet zdjęcia nie zrobiłem, bo tylko 4h karnet miałem. Dziękuję wszystkim za spotkanie, a w szczególności @Mitek z Ewą i całą krawaciarską ekipą, @Mikoski, że się mnie nie wstydził, @Chertan za ponowne spotkanie, oraz nowo poznanemu koledze @tomkly, as nad asy, pies na ……, dobrze że mi przytulanki odpuścił, bo wysoki jak sosna, a ja wysoki inaczej wyglądałem jakbym mu loda robił😀. Warunki idealne, nawet jak śnieg puścił to też jakoś sobie radziliśmy. Chłopaki się nartami wymieniali, ale moich nikt nie chciał, niestety za niski level mieli. Taras w słońcu petarda. Trzeba to powtórzyć koniecznie. Pozdrawiam ps. Ale cicho, Mitek ma dechy z rockerem😉-qurde bardzo ładne. Ludzi mało chyba było, jakoś nie zauważyłem tłumów. Potem nie ma co się dziwic https://www.ceneo.pl/12307284# Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted March 18 Share Posted March 18 2 godziny temu, tomkly napisał: Królem dnia były Twoje Redstery D2 w białym kolorze. Nikt się takimi nartami pochwalić nie może, nawet Mikoski. 🙃 Ale bardziej niż nart zazdroszczę Ci tak elastycznych kolan --> jesteś w stanie wejść w mocno dogiętą krawędź przy nieosiągalnych dla mnie parametrach, to znaczy na wąsko ustawionych nartach i przy małej prędkości. Ja tego nie jestem w stanie zrobić na komórkach i.SL, potrzebuję więcej szerokości oraz szybkości. Jakbym spróbował jechać tak jak Ty zaliczyłbym spektakularny collapse. Szacun za gibkość i technikę. 🙂 Bo Tobie Bozia dała wzrost a mi …… kolana😉 pozdrawiam 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted March 19 Share Posted March 19 11 godzin temu, Marcos73 napisał: Bo Tobie Bozia dała wzrost a mi …… kolana😉 pozdrawiam Napisz lepiej co to za narty, a nie się chwalisz zgrabnymi kolanami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted March 19 Share Posted March 19 48 minut temu, star napisał: Napisz lepiej co to za narty, a nie się chwalisz zgrabnymi kolanami. Te co wskazałeś, już niedostępne, kolekcjonerski biały kruk 😉 pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 19 Share Posted March 19 Zdrówko za forumowiczów. Czerwony Baron na Fokker Dreidecker w środku robi robotę. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted March 19 Share Posted March 19 1 godzinę temu, star napisał: Napisz lepiej co to za narty, a nie się chwalisz zgrabnymi kolanami. Poszperałem, ale trudno o szczegóły. Narty są u nas od nowości. Ówczesna topowa damska narta. Pod butem 75 i promień chyba z 12,5 m. Narty z sezonu 10/11 więc już leciwe, ale w bardzo dobrym stanie. Dla mnie bomba. Kupuje nowe narty - ale nie wiem po co? Taka petarda się marnuje. Ale na wiosnę mają swoje 5 minut. pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts