Jamczak Posted March 9 Share Posted March 9 Jak szybko zrobić mięśnie brzucha? Porady co do ćwiczeń, typu, ilości, cykli itp. Dieta i inne porady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted March 9 Share Posted March 9 Pewnie masz dla nas jakiś link... Powinniśmy może zacząć od filtrów do wody? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted March 9 Share Posted March 9 Ja robię szybko mięśnie brzucha na drutach, ale moja córka jest w te klocki lepsza na szydełku. Filtr wody mam tylko sznurkowy, to źle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted March 9 Share Posted March 9 Cześć Myślę, że musi zacząć ćwiczyć bo bez tego może być ciężko. Wiesz to tak samo jak pytania typu: "Chcę się zacząć uczyć jeździć na nartach. Jaką mam sobie kupić kurtkę, spodnie, bieliznę, skarpetki, kask, gogle itd, itp. ? Mnie tam się wydaje, ze zacząć trzeba od pojechania w miejsce gdzie jest górka, wypożyczyć sobie narty, buty i zacząć się uczyć ale ja już jestem taki stary... 😉 Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted March 9 Share Posted March 9 2 godziny temu, Jamczak napisał: Jak szybko zrobić mięśnie brzucha? Porady co do ćwiczeń, typu, ilości, cykli itp. Dieta i inne porady. Piwo i kanapa. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba99 Posted March 9 Share Posted March 9 Zaraz pojawią się linki do sklepów meblarskich i piwiarni.😋 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiochu Posted March 11 Share Posted March 11 Ja tam nie wiem jak to działa. Nie robie żadnych brzuszków a kaloryfer mam od zawsze. Bojler nie chce się zrobić nawet jak tylko siędzę przed kompem i cały czas coś zagryzam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaudans Posted March 13 Share Posted March 13 (edited) Jeśłi chodzi o ćwiczenia to są polecane: Plank – trzymaj ciało w pozycji deski przez 30-60 sekund Scyzoryki – połóż się na plecach, unieś nogi i górną część ciała, następnie wykonaj ruchy przypominające scyzoryk Brzuszki – połóż się na plecach, zegnij kolana i unieś górną część ciała, wykonując ruchy przypominające brzuszki Unoszenie nóg – połóż się na plecach i unieś nogi prosto do góry, utrzymaj przez kilka sekund Jeśli bierzesz pod uwagę suplementację, poczytaj sobie o suplementach dla sportowców: https://loremvit.pl/herbata-dla-sportowcow/ Na stronie jest opisane, jakie zioła mogą być tutaj przydatne. Edited March 30 by Klaudans Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marxx74x Posted March 14 Share Posted March 14 @Klaudans dopisz jakiś link do polecanego fizjo jak już poleci L3/L4 przy domoroslej zabawie w przeciążanie odcinka lędźwiowego na podstawie tego opisu ćwiczeń 🙂 .. na ministerialnym kursie instruktora podawania hantli trzeba się już bardziej postarać. Pytającemu polecam przystępne "Sekrety przygotowania motorycznego w sporcie" A.Pacek B.Babiarz bądź sensownego trenera. Porady w programach śniadaniowych również bywają ciekawe, przy umiarkowanej wartości merytorycznej nadrabiają estetyką. M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted March 14 Share Posted March 14 W dniu 11.03.2023 o 23:13, Spiochu napisał: Ja tam nie wiem jak to działa. Nie robie żadnych brzuszków a kaloryfer mam od zawsze. Bojler nie chce się zrobić nawet jak tylko siędzę przed kompem i cały czas coś zagryzam. To ani chybi celiakia albo tasiemiec. Chyba, że tylko marchewka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted April 26 Share Posted April 26 Przecież to proste, wystarczy ćwiczyć 😉. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts