Wycieczka do Sztokholmu
Napisano 28 wrzesień 2020 - 23:06
Chcę pojechać do Sztokholmu, żeby tam pojechać na narty. Nigdy nie byłam w tym mieście, ciekawie jest się tam pojechać. Cały czas mam dość pieniędzy, żeby jeść w restauracji. Ale jestem wegetarianką i potrzebuję wegetariańskich restauracji. Czy ktoś zna w Sztokholmie dobre restauracje z tego typu kuchnią?
Napisano 29 wrzesień 2020 - 03:09
Napisano 29 wrzesień 2020 - 08:57
Nie jedź na narty do Sztokholmu.
Tam nie obsługują wegetarian, zwłaszcza tych z kasą na restaurację
A własnie niech jedzie. Najlepszy ośrodek narciarski jest własnie w Sztokhlolmie. Na samej górze są 2 restauracje dla wegetarian z rabatami do 50%
- Joanna Sm podziękował za tę wiadomość
Napisano 29 wrzesień 2020 - 14:09
Do pewnego stopnia ci zazdroszczę. Masz możliwość wyjazdu do innego kraju. Ponadto wybierasz się do ośrodka. Nie każdy może sobie na to pozwolić. Niedawno znalazłem taką witrynę https://vegan-maps.c...stockholm-2020/. W pewnym sensie opisuje dobre wegetariańskie restauracje w Sztokholmie. Możesz wykorzystać te informacje podczas podróży. W takim razie koniecznie powiedz nam, jak poszła Twoja podróż.
Napisano 29 wrzesień 2020 - 14:12
Do pewnego stopnia ci zazdroszczę. Masz możliwość wyjazdu do innego kraju. Ponadto wybierasz się do ośrodka. Nie każdy może sobie na to pozwolić. Niedawno znalazłem taką witrynę https://vegan-maps.c...stockholm-2020/. W pewnym sensie opisuje dobre wegetariańskie restauracje w Sztokholmie. Możesz wykorzystać te informacje podczas podróży. W takim razie koniecznie powiedz nam, jak poszła Twoja podróż.
ale ty masz zryty beret, sam ze sobą gadasz
- RobertK podziękował za tę wiadomość
Napisano 29 wrzesień 2020 - 14:22
Oj łaskawszy bądź! Osoba, nowa, zapodała pomocną listę vege - restauracji przecież.
Ja tam jestem bardziej ciekawa jaki warun na nartach w Stockholmie...
Napisano 29 wrzesień 2020 - 14:50
UUUU, nie polecam. Chodzą słuchy, żeby uważać na oszustów w restauracjach dla wegan
- .Beata. podziękował za tę wiadomość
Napisano 29 wrzesień 2020 - 14:57
Ja tam jestem bardziej ciekawa jaki warun na nartach w Stockholmie...
Oj tam czepiasz się. Przecież wiadomix, że chodzi o narty wodne
Napisano 29 wrzesień 2020 - 15:43
To może być automat.
Napisano 29 wrzesień 2020 - 17:16
UUUU, nie polecam. Chodzą słuchy, żeby uważać na oszustów w restauracjach dla wegan
Jak na to wpadłeś?
Napisano 30 wrzesień 2020 - 07:28
Jak na to wpadłeś?
podobno osoby, które nie jedzą mięsa mają w sobie diabła
- a_senior, mario33, sstar i 2 innych osób podziękowali za tę wiadomość
Napisano 03 październik 2020 - 22:32

...sama wykurzałam go z córki!
Na narty to tylko do Saltsjöbaden Grand hotel!