bubol.T Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Polana na Skrzycznem koło schroniska Bingo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 482 Created 17 yr Last Reply Dec 16 Top Posters In This Topic 20 28 116 52 Popular Days Apr 17 24 Oct 13 24 Dec 13 14 Nov 12 14 Top Posters In This Topic Mitek 20 posts mig 28 posts kordiankw 116 posts moruniek 52 posts Popular Days Apr 17 2017 24 posts Oct 13 2017 24 posts Dec 13 2017 14 posts Nov 12 2020 14 posts Popular Posts lubeckim December 15, 2024 Byłem rozpocząć dzisiaj mój sezon narciarski. Od razu na Skrzycznem, na czarnym FISie przechodzącym w kaskadę, bo tylko to jest obecnie czynne. Warunki takie jak na zdjęciu. Wiatr zachodni 5m/s, tempe kordiankw May 1, 2024 kordiankw December 15, 2024 I tak lepiej niż w robocie 😀. Ondraszkiem też dało się zjechać i dzisiaj warunki lepsze niż wczoraj. Generalnie jazda na czuja, bo widoczność bardzo słaba. Posted Images bubol.T Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Cześć He he Dobre Bubolku. Bubol specjalnie ?18? lat temu tak dobrał kadr żeby ją ukryć ale mogę zdradzić, że przeciwwagą tego wyciągu jest kosz na śnieg i bryły lodu zawieszony na odchylonym słupie. Kiedyś miałem okazje odkopywać ta misterną konstrukcję. Żeby kosz wisiał trzeba było wykopać dwupiętrowy dół - jakieś 4,5m. To były zimy. Pozdro zdjęcie było zrobione w 2015 roku ,ale miałem kiedyś przyjemność zjeżdżać na nartach na tej polanie w majówkę ,wyciąg był już zamknięty, zostawała jodełka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Bingo Cześć No niestety Janek55 był pierwszy... a masz jeszcze coś? Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Veteran Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Witam Piękniutkie zdjęcie. Mam bardzo miłe wspomnienia z tym krajobrazem. Opalaliśmy się z żoną przed schroniskiem w taki właśnie dzień. Na dalekim horyzoncie Tatry. Na polanie jeździła ta sama wyrwi....I odbywał się kurs narciarski. Grupka z dziesięciu kursantów stała przyzwoicie w rządku. Instruktor zademonstrował skręt do zatrzymania. Kursant ruszał i próbował naśladować "ideał" nauczyciela. Potem grzecznie podchodził do góry i stawał na końcu kolejki. Nawet im te skręty jakoś wychodziły. Po godzinie opalania pomknęliśmy jak jacyś "profi" w dół FISem. A oni jeszcze ciągle ćwiczyli ten skręt. Prawdopodobnie program kursu na ten dzień przewidywał tylko tą ewolucję. Dziwiło mnie nieco tylko to, że gdyby korzystali z wyciągu, to by tych skrętów wykonali dużo, dużo więcej. I to bardziej urozmaiconych. Znany guru zjazdów GJ twierdził, że dobrze wybrany wyciąg jest nieraz lepszy od najlepszego nauczyciela. Na nartach się uczymy jeżdżąc a nie stojąc i dyskutując. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darekdarek Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Na unifikacji pt-ndz ale jeśli będą warunki to potem pewnie jeszcze będę w Szczyrku 20-23.12 Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Z tego co kojarzę to ludzie już korzystali z sezonowki na cos. Przejrzyj wątek cos na SO. Ale z sezonówki kupionej czy z benefitów? Zadałem takie pytanie na SO ale nie uzyskałem odpowiedzi. Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Ok, dam znać ale do wtorku szału raczej nie będzie, nie wiem czy jest sens jechać taki kawał drogi. Co do uczennicy to Beata mocno mnie zaskoczyła.Spodziewałem się bojaźliwej kobiety a tu cisnęliśmy na łajcie czarną na południu Chopoka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darekdarek Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Dzięki za info. Czekam na dobre wiadomości z tego areału. Wracając do poprzedniego postu, mnie Beata zaskakuje od 25 lat i to różnie... , a na czarnej, jaki nauczyciel, taka uczennica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... paszczak72 Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 A czy ktoś z koleżanek i kolegów posiada jakiekolwiek info na temat czy rozpoczęły się prace przy instalacji systemu naśnieżania w dolnej części COS-u tak aby umożliwić zjazd do samego dołu? Jeżeli tak to jak im te prace idą bo mieli je zakończyć jakoś tak koło 20 grudnia, tak ponoć zadeklarowała firma która wygrała przetarg... akurat im pogoda wypaliła umożliwiając przeprowadzenie takich prac. Będę wdzięczny za każdą informacje na ten temat. Pozdr. Mariusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... marek_s Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: Można jeździć na COS na benefitach TMR? Chyba już wiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Benefity działają na COS i BSA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Mała zagadka, co uchwyciła kamera ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cześć Próbujesz mi wmówić, ze ta ciemna noc na zdjęciu jest czerwona - nie pij już. A co do gościa lub gościówy z czołówką... sam w Szczyrku nie raz zjeżdżałem i chodziłem w nocy. A żebyś wiedział jakie imprezy były w akwarium... Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Rogue Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Czemu mi nie bangla , ani ie, ani chrome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... alvaro99 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... boogymen Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ARossi88 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... moruniek Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 months later... bodex4 Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Next Page 12 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
bubol.T Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Cześć He he Dobre Bubolku. Bubol specjalnie ?18? lat temu tak dobrał kadr żeby ją ukryć ale mogę zdradzić, że przeciwwagą tego wyciągu jest kosz na śnieg i bryły lodu zawieszony na odchylonym słupie. Kiedyś miałem okazje odkopywać ta misterną konstrukcję. Żeby kosz wisiał trzeba było wykopać dwupiętrowy dół - jakieś 4,5m. To były zimy. Pozdro zdjęcie było zrobione w 2015 roku ,ale miałem kiedyś przyjemność zjeżdżać na nartach na tej polanie w majówkę ,wyciąg był już zamknięty, zostawała jodełka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Bingo Cześć No niestety Janek55 był pierwszy... a masz jeszcze coś? Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Veteran Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Witam Piękniutkie zdjęcie. Mam bardzo miłe wspomnienia z tym krajobrazem. Opalaliśmy się z żoną przed schroniskiem w taki właśnie dzień. Na dalekim horyzoncie Tatry. Na polanie jeździła ta sama wyrwi....I odbywał się kurs narciarski. Grupka z dziesięciu kursantów stała przyzwoicie w rządku. Instruktor zademonstrował skręt do zatrzymania. Kursant ruszał i próbował naśladować "ideał" nauczyciela. Potem grzecznie podchodził do góry i stawał na końcu kolejki. Nawet im te skręty jakoś wychodziły. Po godzinie opalania pomknęliśmy jak jacyś "profi" w dół FISem. A oni jeszcze ciągle ćwiczyli ten skręt. Prawdopodobnie program kursu na ten dzień przewidywał tylko tą ewolucję. Dziwiło mnie nieco tylko to, że gdyby korzystali z wyciągu, to by tych skrętów wykonali dużo, dużo więcej. I to bardziej urozmaiconych. Znany guru zjazdów GJ twierdził, że dobrze wybrany wyciąg jest nieraz lepszy od najlepszego nauczyciela. Na nartach się uczymy jeżdżąc a nie stojąc i dyskutując. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darekdarek Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Na unifikacji pt-ndz ale jeśli będą warunki to potem pewnie jeszcze będę w Szczyrku 20-23.12 Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Z tego co kojarzę to ludzie już korzystali z sezonowki na cos. Przejrzyj wątek cos na SO. Ale z sezonówki kupionej czy z benefitów? Zadałem takie pytanie na SO ale nie uzyskałem odpowiedzi. Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Ok, dam znać ale do wtorku szału raczej nie będzie, nie wiem czy jest sens jechać taki kawał drogi. Co do uczennicy to Beata mocno mnie zaskoczyła.Spodziewałem się bojaźliwej kobiety a tu cisnęliśmy na łajcie czarną na południu Chopoka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darekdarek Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Dzięki za info. Czekam na dobre wiadomości z tego areału. Wracając do poprzedniego postu, mnie Beata zaskakuje od 25 lat i to różnie... , a na czarnej, jaki nauczyciel, taka uczennica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... paszczak72 Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 A czy ktoś z koleżanek i kolegów posiada jakiekolwiek info na temat czy rozpoczęły się prace przy instalacji systemu naśnieżania w dolnej części COS-u tak aby umożliwić zjazd do samego dołu? Jeżeli tak to jak im te prace idą bo mieli je zakończyć jakoś tak koło 20 grudnia, tak ponoć zadeklarowała firma która wygrała przetarg... akurat im pogoda wypaliła umożliwiając przeprowadzenie takich prac. Będę wdzięczny za każdą informacje na ten temat. Pozdr. Mariusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... marek_s Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: Można jeździć na COS na benefitach TMR? Chyba już wiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Benefity działają na COS i BSA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Mała zagadka, co uchwyciła kamera ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cześć Próbujesz mi wmówić, ze ta ciemna noc na zdjęciu jest czerwona - nie pij już. A co do gościa lub gościówy z czołówką... sam w Szczyrku nie raz zjeżdżałem i chodziłem w nocy. A żebyś wiedział jakie imprezy były w akwarium... Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Rogue Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Czemu mi nie bangla , ani ie, ani chrome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... alvaro99 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... boogymen Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ARossi88 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... moruniek Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 months later... bodex4 Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Next Page 12 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Mitek Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Bingo Cześć No niestety Janek55 był pierwszy... a masz jeszcze coś? Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Veteran Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Witam Piękniutkie zdjęcie. Mam bardzo miłe wspomnienia z tym krajobrazem. Opalaliśmy się z żoną przed schroniskiem w taki właśnie dzień. Na dalekim horyzoncie Tatry. Na polanie jeździła ta sama wyrwi....I odbywał się kurs narciarski. Grupka z dziesięciu kursantów stała przyzwoicie w rządku. Instruktor zademonstrował skręt do zatrzymania. Kursant ruszał i próbował naśladować "ideał" nauczyciela. Potem grzecznie podchodził do góry i stawał na końcu kolejki. Nawet im te skręty jakoś wychodziły. Po godzinie opalania pomknęliśmy jak jacyś "profi" w dół FISem. A oni jeszcze ciągle ćwiczyli ten skręt. Prawdopodobnie program kursu na ten dzień przewidywał tylko tą ewolucję. Dziwiło mnie nieco tylko to, że gdyby korzystali z wyciągu, to by tych skrętów wykonali dużo, dużo więcej. I to bardziej urozmaiconych. Znany guru zjazdów GJ twierdził, że dobrze wybrany wyciąg jest nieraz lepszy od najlepszego nauczyciela. Na nartach się uczymy jeżdżąc a nie stojąc i dyskutując. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darekdarek Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Na unifikacji pt-ndz ale jeśli będą warunki to potem pewnie jeszcze będę w Szczyrku 20-23.12 Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Z tego co kojarzę to ludzie już korzystali z sezonowki na cos. Przejrzyj wątek cos na SO. Ale z sezonówki kupionej czy z benefitów? Zadałem takie pytanie na SO ale nie uzyskałem odpowiedzi. Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Ok, dam znać ale do wtorku szału raczej nie będzie, nie wiem czy jest sens jechać taki kawał drogi. Co do uczennicy to Beata mocno mnie zaskoczyła.Spodziewałem się bojaźliwej kobiety a tu cisnęliśmy na łajcie czarną na południu Chopoka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darekdarek Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Dzięki za info. Czekam na dobre wiadomości z tego areału. Wracając do poprzedniego postu, mnie Beata zaskakuje od 25 lat i to różnie... , a na czarnej, jaki nauczyciel, taka uczennica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... paszczak72 Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 A czy ktoś z koleżanek i kolegów posiada jakiekolwiek info na temat czy rozpoczęły się prace przy instalacji systemu naśnieżania w dolnej części COS-u tak aby umożliwić zjazd do samego dołu? Jeżeli tak to jak im te prace idą bo mieli je zakończyć jakoś tak koło 20 grudnia, tak ponoć zadeklarowała firma która wygrała przetarg... akurat im pogoda wypaliła umożliwiając przeprowadzenie takich prac. Będę wdzięczny za każdą informacje na ten temat. Pozdr. Mariusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... marek_s Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: Można jeździć na COS na benefitach TMR? Chyba już wiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Benefity działają na COS i BSA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Mała zagadka, co uchwyciła kamera ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cześć Próbujesz mi wmówić, ze ta ciemna noc na zdjęciu jest czerwona - nie pij już. A co do gościa lub gościówy z czołówką... sam w Szczyrku nie raz zjeżdżałem i chodziłem w nocy. A żebyś wiedział jakie imprezy były w akwarium... Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Rogue Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Czemu mi nie bangla , ani ie, ani chrome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... alvaro99 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... boogymen Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ARossi88 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... moruniek Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 months later... bodex4 Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Next Page 12 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Veteran Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Witam Piękniutkie zdjęcie. Mam bardzo miłe wspomnienia z tym krajobrazem. Opalaliśmy się z żoną przed schroniskiem w taki właśnie dzień. Na dalekim horyzoncie Tatry. Na polanie jeździła ta sama wyrwi....I odbywał się kurs narciarski. Grupka z dziesięciu kursantów stała przyzwoicie w rządku. Instruktor zademonstrował skręt do zatrzymania. Kursant ruszał i próbował naśladować "ideał" nauczyciela. Potem grzecznie podchodził do góry i stawał na końcu kolejki. Nawet im te skręty jakoś wychodziły. Po godzinie opalania pomknęliśmy jak jacyś "profi" w dół FISem. A oni jeszcze ciągle ćwiczyli ten skręt. Prawdopodobnie program kursu na ten dzień przewidywał tylko tą ewolucję. Dziwiło mnie nieco tylko to, że gdyby korzystali z wyciągu, to by tych skrętów wykonali dużo, dużo więcej. I to bardziej urozmaiconych. Znany guru zjazdów GJ twierdził, że dobrze wybrany wyciąg jest nieraz lepszy od najlepszego nauczyciela. Na nartach się uczymy jeżdżąc a nie stojąc i dyskutując. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darekdarek Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Na unifikacji pt-ndz ale jeśli będą warunki to potem pewnie jeszcze będę w Szczyrku 20-23.12 Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Z tego co kojarzę to ludzie już korzystali z sezonowki na cos. Przejrzyj wątek cos na SO. Ale z sezonówki kupionej czy z benefitów? Zadałem takie pytanie na SO ale nie uzyskałem odpowiedzi. Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Ok, dam znać ale do wtorku szału raczej nie będzie, nie wiem czy jest sens jechać taki kawał drogi. Co do uczennicy to Beata mocno mnie zaskoczyła.Spodziewałem się bojaźliwej kobiety a tu cisnęliśmy na łajcie czarną na południu Chopoka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darekdarek Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Dzięki za info. Czekam na dobre wiadomości z tego areału. Wracając do poprzedniego postu, mnie Beata zaskakuje od 25 lat i to różnie... , a na czarnej, jaki nauczyciel, taka uczennica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... paszczak72 Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 A czy ktoś z koleżanek i kolegów posiada jakiekolwiek info na temat czy rozpoczęły się prace przy instalacji systemu naśnieżania w dolnej części COS-u tak aby umożliwić zjazd do samego dołu? Jeżeli tak to jak im te prace idą bo mieli je zakończyć jakoś tak koło 20 grudnia, tak ponoć zadeklarowała firma która wygrała przetarg... akurat im pogoda wypaliła umożliwiając przeprowadzenie takich prac. Będę wdzięczny za każdą informacje na ten temat. Pozdr. Mariusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... marek_s Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: Można jeździć na COS na benefitach TMR? Chyba już wiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Benefity działają na COS i BSA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Mała zagadka, co uchwyciła kamera ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cześć Próbujesz mi wmówić, ze ta ciemna noc na zdjęciu jest czerwona - nie pij już. A co do gościa lub gościówy z czołówką... sam w Szczyrku nie raz zjeżdżałem i chodziłem w nocy. A żebyś wiedział jakie imprezy były w akwarium... Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Rogue Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Czemu mi nie bangla , ani ie, ani chrome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... alvaro99 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... boogymen Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ARossi88 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... moruniek Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 months later... bodex4 Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Next Page 12 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
darekdarek Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Na unifikacji pt-ndz ale jeśli będą warunki to potem pewnie jeszcze będę w Szczyrku 20-23.12 Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Z tego co kojarzę to ludzie już korzystali z sezonowki na cos. Przejrzyj wątek cos na SO. Ale z sezonówki kupionej czy z benefitów? Zadałem takie pytanie na SO ale nie uzyskałem odpowiedzi. Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Ok, dam znać ale do wtorku szału raczej nie będzie, nie wiem czy jest sens jechać taki kawał drogi. Co do uczennicy to Beata mocno mnie zaskoczyła.Spodziewałem się bojaźliwej kobiety a tu cisnęliśmy na łajcie czarną na południu Chopoka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darekdarek Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Dzięki za info. Czekam na dobre wiadomości z tego areału. Wracając do poprzedniego postu, mnie Beata zaskakuje od 25 lat i to różnie... , a na czarnej, jaki nauczyciel, taka uczennica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... paszczak72 Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 A czy ktoś z koleżanek i kolegów posiada jakiekolwiek info na temat czy rozpoczęły się prace przy instalacji systemu naśnieżania w dolnej części COS-u tak aby umożliwić zjazd do samego dołu? Jeżeli tak to jak im te prace idą bo mieli je zakończyć jakoś tak koło 20 grudnia, tak ponoć zadeklarowała firma która wygrała przetarg... akurat im pogoda wypaliła umożliwiając przeprowadzenie takich prac. Będę wdzięczny za każdą informacje na ten temat. Pozdr. Mariusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... marek_s Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: Można jeździć na COS na benefitach TMR? Chyba już wiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Benefity działają na COS i BSA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Mała zagadka, co uchwyciła kamera ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cześć Próbujesz mi wmówić, ze ta ciemna noc na zdjęciu jest czerwona - nie pij już. A co do gościa lub gościówy z czołówką... sam w Szczyrku nie raz zjeżdżałem i chodziłem w nocy. A żebyś wiedział jakie imprezy były w akwarium... Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Rogue Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Czemu mi nie bangla , ani ie, ani chrome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... alvaro99 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... boogymen Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ARossi88 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... moruniek Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 months later... bodex4 Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Next Page 12 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Spiochu Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Z tego co kojarzę to ludzie już korzystali z sezonowki na cos. Przejrzyj wątek cos na SO. Ale z sezonówki kupionej czy z benefitów? Zadałem takie pytanie na SO ale nie uzyskałem odpowiedzi. Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Ok, dam znać ale do wtorku szału raczej nie będzie, nie wiem czy jest sens jechać taki kawał drogi. Co do uczennicy to Beata mocno mnie zaskoczyła.Spodziewałem się bojaźliwej kobiety a tu cisnęliśmy na łajcie czarną na południu Chopoka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiochu Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darekdarek Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Dzięki za info. Czekam na dobre wiadomości z tego areału. Wracając do poprzedniego postu, mnie Beata zaskakuje od 25 lat i to różnie... , a na czarnej, jaki nauczyciel, taka uczennica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... paszczak72 Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 A czy ktoś z koleżanek i kolegów posiada jakiekolwiek info na temat czy rozpoczęły się prace przy instalacji systemu naśnieżania w dolnej części COS-u tak aby umożliwić zjazd do samego dołu? Jeżeli tak to jak im te prace idą bo mieli je zakończyć jakoś tak koło 20 grudnia, tak ponoć zadeklarowała firma która wygrała przetarg... akurat im pogoda wypaliła umożliwiając przeprowadzenie takich prac. Będę wdzięczny za każdą informacje na ten temat. Pozdr. Mariusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... marek_s Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: Można jeździć na COS na benefitach TMR? Chyba już wiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Benefity działają na COS i BSA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Mała zagadka, co uchwyciła kamera ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cześć Próbujesz mi wmówić, ze ta ciemna noc na zdjęciu jest czerwona - nie pij już. A co do gościa lub gościówy z czołówką... sam w Szczyrku nie raz zjeżdżałem i chodziłem w nocy. A żebyś wiedział jakie imprezy były w akwarium... Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Rogue Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Czemu mi nie bangla , ani ie, ani chrome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... alvaro99 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... boogymen Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ARossi88 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... moruniek Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 months later... bodex4 Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Next Page 12 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
paszczak72 Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 A czy ktoś z koleżanek i kolegów posiada jakiekolwiek info na temat czy rozpoczęły się prace przy instalacji systemu naśnieżania w dolnej części COS-u tak aby umożliwić zjazd do samego dołu? Jeżeli tak to jak im te prace idą bo mieli je zakończyć jakoś tak koło 20 grudnia, tak ponoć zadeklarowała firma która wygrała przetarg... akurat im pogoda wypaliła umożliwiając przeprowadzenie takich prac. Będę wdzięczny za każdą informacje na ten temat. Pozdr. Mariusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_s Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: Można jeździć na COS na benefitach TMR? Chyba już wiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Benefity działają na COS i BSA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Mała zagadka, co uchwyciła kamera ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cześć Próbujesz mi wmówić, ze ta ciemna noc na zdjęciu jest czerwona - nie pij już. A co do gościa lub gościówy z czołówką... sam w Szczyrku nie raz zjeżdżałem i chodziłem w nocy. A żebyś wiedział jakie imprezy były w akwarium... Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Rogue Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Czemu mi nie bangla , ani ie, ani chrome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... alvaro99 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... boogymen Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ARossi88 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... moruniek Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 months later... bodex4 Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Next Page 12 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Spiochu Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Benefity działają na COS i BSA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Mała zagadka, co uchwyciła kamera ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cześć Próbujesz mi wmówić, ze ta ciemna noc na zdjęciu jest czerwona - nie pij już. A co do gościa lub gościówy z czołówką... sam w Szczyrku nie raz zjeżdżałem i chodziłem w nocy. A żebyś wiedział jakie imprezy były w akwarium... Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Rogue Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Czemu mi nie bangla , ani ie, ani chrome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... alvaro99 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... boogymen Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ARossi88 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... moruniek Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 months later... bodex4 Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Next Page 12 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu
moruniek Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogue Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Czemu mi nie bangla , ani ie, ani chrome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... alvaro99 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... boogymen Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ARossi88 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... moruniek Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 months later... bodex4 Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Next Page 12 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu
alvaro99 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boogymen Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARossi88 Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... moruniek Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 months later... bodex4 Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Next Page 12 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing
bubol.T Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... moruniek Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 months later... bodex4 Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... kordiankw Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Next Page 12 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3
moruniek Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodex4 Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts