Z których lat są te narty Fischer, czy warto kupić?
Napisano 10 listopad 2019 - 17:21
Jak w temacie co to są za narty?
Z którego roku?
Dodam że jeżdżę na nartach już 35 lat. Czyli przewracać się już umiem. Chcę trochę krótsze narty by odciążyć stawy z racji swojego wieku.
Wzrost 175 cm
Waga 72 kg
Pozdrawiam i proszę o opis nart.
Podaje link
https://www.olx.pl/o...67-IDBT66b.html
Napisano 10 listopad 2019 - 17:31
Napisano 10 listopad 2019 - 17:46
Pytanie moje to z którego roku są narty?
I co to są za narty?
Napisano 10 listopad 2019 - 19:11
Poniżej link do opisu.
https://www.skionlin...ce-jr,2520.html
Za 150zł z przesyłką, oplaca się kupić dla dziecka! te maszyny.
Pozdrawiam.
Napisano 10 listopad 2019 - 19:43
Tak zgadza się 140 cm.
Pytanie moje to z którego roku są narty?
I co to są za narty?
To po co podajesz wzrost i wagę.
Napisano 10 listopad 2019 - 19:46

Dlatego chcę kupić krótsze narty.
Czy te narty są zbyt miękkie na moją wagę czy o co chodzi że tylko dla dziecka? Widzę często narciarzy na takich krótszych nartach.
Napisano 10 listopad 2019 - 20:10
Polecam objechać kilka par Nart z grupy AllMountain w długościach 163-175cm nie brać krótszych jak 160cm.
Napisano 10 listopad 2019 - 20:12
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
No pain no gain ...
Napisano 10 listopad 2019 - 20:13
No zgadzam się. Lecz prawdę mówiąc chciałem sobie skrócić narty by mniej obciążać stawy które już mi rdzewieją
Dlatego chcę kupić krótsze narty.
Czy te narty są zbyt miękkie na moją wagę czy o co chodzi że tylko dla dziecka? Widzę często narciarzy na takich krótszych nartach.
Napisano 11 listopad 2019 - 08:59
Byłem pewny że 150 cm to będzie ok.
A co powiecie na narciarzy którzy jeżdżą na krótkich nartach? I co ich widzę to mają lepszą zabawę na stoku, jak dzieci.
Napisano 11 listopad 2019 - 09:53
Na porannym sztruksie może i będzie w miarę fajnie ale im stok bardziej zniszczony tym ochota na szusy będzie mniejsza.
Napisano 11 listopad 2019 - 10:09
- widzewiak_z_gor podziękował za tę wiadomość
Napisano 11 listopad 2019 - 10:27
150zł przeznaczyć na smar narciarski, szczotki owalne do smarowania oraz żelasko, które pewnie znajdzie się w domciu.
Dłuższe Narty i te krótsze, smarować sobie codziennie, satysfakcja i dodatkowa przyjemność gwarantowana, odczucia w samej jeździe też będą bardziej pozytywne.
Pozdrawiam.
Napisano 11 listopad 2019 - 12:39
No przecie, ale ja jestem taki że jak sam nie spróbuję to nie uwierzę. Czyli uczę się ale na własnych błędach, taki uparciuch. Może wstrzymam się z kupnem ale spróbuję pojeździć na żony 140 cm.
Cześć
Zadaj sobie pytanie po tych 35 latach jazdy na co marnujesz na nartach najwięcej energii.
Pozdrowienia
Napisano 11 listopad 2019 - 22:03
A co do energii na co tracę najwięcej, to jak dźwigam 3 pary nart z samochodu na stok. 2 pary moich dzieci no i swoje narty całe szczęście że żona nosi swoje:) bo...
Napisano 11 listopad 2019 - 22:11
Na łyżwach ciężko się jeździ po śniegu..Kupiłem dziś ale atomic piste rocker 150 cm używane z naszego tutejszego sklepu. I aż się boję Waszych opinii;)
A co do energii na co tracę najwięcej, to jak dźwigam 3 pary nart z samochodu na stok. 2 pary moich dzieci no i swoje narty całe szczęście że żona nosi swoje:) bo...
https://www.youtube....h?v=NhUgCZ7a5TY. - Ta chwila kiedy twoje dziecko jest lepsze od ciebie - bezcenna
https://www.youtube....h?v=Z3k-foYDtUY.
www.eskider.pl - tyczki slalomowe
Napisano 11 listopad 2019 - 22:21
Napisano 11 listopad 2019 - 23:01
Chyba nie będzie tak źle co?
niepotrzebnie pytasz, skoro odpowiedzi nie mają dla ciebie znaczenia ..wszyscy po kolei podpowiadają co mógłbyś kupić, a i tak robisz po swojemu
Napisano 11 listopad 2019 - 23:40
Kupiłem dziś ale atomic piste rocker 150 cm używane z naszego tutejszego sklepu. I aż się boję Waszych opinii;)
Cześć
W temacie zadałem Ci jedno, chyba dość grzecznie sformułowane pytanie. Jako osoba jeżdżąca na nartach znacznie dłużej niż Ty i będąca po czterech poważnych operacjach dołu, chciałem pomóc ale widzę, że potraktowałeś mnie jak pierwszego lepszego śmiecia. Dzięki.
...