jahu Posted April 29, 2018 Share Posted April 29, 2018 hej, jak w temacie - planowane są Warsztaty rolkowe dla Instruktorów narciarstwa. Data - 8 05 2018. Miejsce - Warszawa - Stadion Narodowy i okolice. Zaproszeni na warsztaty jedni z lepszych Riderów o różnych specjalizacjach: skoki, slidy, jazda na kubkach itd.. Wszyscy o ogromnym bagażu doświadczeń i umiejętności jazdy freeskatowej. Będzie z kim pogadać, podszkolić swoje umiejętności, skorygować błędy na każdym poziomie umiejętności własnych. Całość Imprezy za FRIKO. W planach ma to być cykl zajęć - do wakacji - czyli ok 6-7 spotkań. Co z tego wyjdzie - zobaczymy . Jeżeli interesuje Was temat - piszcie do mnie na PW lub fajansa ( https://www.facebook.com/naDechy) - dorzucę do Wydarzenia (prywatnego). pozdro jahu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna Sm Posted April 29, 2018 Share Posted April 29, 2018 hej, jak w temacie - planowane są Warsztaty rolkowe dla Instruktorów narciarstwa. Data - 8 05 2018. Miejsce - Warszawa - Stadion Narodowy i okolice. Zaproszeni na warsztaty jedni z lepszych Riderów o różnych specjalizacjach: skoki, slidy, jazda na kubkach itd.. Wszyscy o ogromnym bagażu doświadczeń i umiejętności jazdy freeskatowej. Będzie z kim pogadać, podszkolić swoje umiejętności, skorygować błędy na każdym poziomie umiejętności własnych. Całość Imprezy za FRIKO. W planach ma to być cykl zajęć - do wakacji - czyli ok 6-7 spotkań. Co z tego wyjdzie - zobaczymy . Jeżeli interesuje Was temat - piszcie do mnie na PW lub fajansa ( https://www.facebook.com/naDechy) - dorzucę do Wydarzenia (prywatnego). pozdro jahu Możesz podać nazwisko specjalistów od jazdy na „kubkach” - chciałabym się w tym wyspecjalizować, ale najpierw warto by sprawdzić referencje tych barmanów!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahu Posted April 29, 2018 Author Share Posted April 29, 2018 Możesz podać nazwisko specjalistów od jazdy na „kubkach” - chciałabym się w tym wyspecjalizować, ale najpierw warto by sprawdzić referencje tych barmanów! . Idź do Decatlon-a, zakup se rolki i wpadaj pogadać z barmanami. Tylko nie zapomnij przedstawić się z Nick-a . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 Idź do Decatlon-a, zakup se rolki i wpadaj pogadać z barmanami. Tylko nie zapomnij przedstawić się z Nick-a .Rolki już mam, teraz se ochraniacze muszę zakupić na gnaty. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jahu Posted May 2, 2018 Author Share Posted May 2, 2018 Rolki już mam, teraz se ochraniacze muszę zakupić na gnaty. To figurówki. Widziałaś kiedyś łyżwiarza figurowego w ochraniaczach ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted May 5, 2018 Share Posted May 5, 2018 To figurówki. Widziałaś kiedyś łyżwiarza figurowego w ochraniaczach ?Upatrzyłam sobie te hokejówki, no i do tego twarzowa skorupka koniecznie musi być! Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
Joanna Sm Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 Idź do Decatlon-a, zakup se rolki i wpadaj pogadać z barmanami. Tylko nie zapomnij przedstawić się z Nick-a .Rolki już mam, teraz se ochraniacze muszę zakupić na gnaty. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahu Posted May 2, 2018 Author Share Posted May 2, 2018 Rolki już mam, teraz se ochraniacze muszę zakupić na gnaty. To figurówki. Widziałaś kiedyś łyżwiarza figurowego w ochraniaczach ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted May 5, 2018 Share Posted May 5, 2018 To figurówki. Widziałaś kiedyś łyżwiarza figurowego w ochraniaczach ?Upatrzyłam sobie te hokejówki, no i do tego twarzowa skorupka koniecznie musi być! Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Joanna Sm Posted May 5, 2018 Share Posted May 5, 2018 To figurówki. Widziałaś kiedyś łyżwiarza figurowego w ochraniaczach ?Upatrzyłam sobie te hokejówki, no i do tego twarzowa skorupka koniecznie musi być! Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts