Gdzie FR w tatrach? - Groupon
Napisano 25 listopad 2015 - 22:52
Cześć!
Jako iż sezon jest już naprawdę blisko, sprzęt zakupiony - czas gdzieś się wybrać.
Pewnie nie wszyscy wiedzieli, ale groupon z tej okazji postanowił specjalnie dla mnie zrobić całkiem ciekawą ofertę, otóż oferują oni za 43zł całodniowy skipass w tatrach - obejmując chopok i inne ośrodki.
I tutaj pytanie - nigdy nie jeździłem w tatry, jak uważacie - który z ośrodków najbardziej opłacałoby się doładować:
https://www.groupon....rskie-w-tatrach
jeżeli jadę z nastawieniem na freeride?
Oczywiście to początek sezonu więc nie chcę 80% nachylenia i leć, ale żeby sprawdzić nowe deski, pobawić się na luzie w puchu.
Jest w stanie ktoś mi pomóc wybrać?
Pozdrawiam
Napisano 25 listopad 2015 - 23:17
Myślę że Chopok, kilka stref freeride i możliwości jazdy między trasami. Ale na grudzień nie nastawiałbym się na dużo śniegu poza trasami.
Tatrzańska Łomnica tylko jeśli będzie działać krzesełko na Łomnickie Sedlo - co w grudniu jest bardzo mało prawdopodobne (wymaga dużo naturalnego śniegu).
http://www.youtube.c...h?v=4btTDMpQpzY ryterskie szusy
Napisano 25 listopad 2015 - 23:19
Cześć!
Jako iż sezon jest już naprawdę blisko, sprzęt zakupiony - czas gdzieś się wybrać.
Pewnie nie wszyscy wiedzieli, ale groupon z tej okazji postanowił specjalnie dla mnie zrobić całkiem ciekawą ofertę, otóż oferują oni za 43zł całodniowy skipass w tatrach - obejmując chopok i inne ośrodki.
I tutaj pytanie - nigdy nie jeździłem w tatry, jak uważacie - który z ośrodków najbardziej opłacałoby się doładować:
https://www.groupon....rskie-w-tatrach
jeżeli jadę z nastawieniem na freeride?
Oczywiście to początek sezonu więc nie chcę 80% nachylenia i leć, ale żeby sprawdzić nowe deski, pobawić się na luzie w puchu.
Jest w stanie ktoś mi pomóc wybrać?
Pozdrawiam
Freeride w Tatrach to Chopok - Majorski chyba nawet gdzieś pokazywał żleby do jazdy między Chopokiem a Dumbierem. Ale to teren często wywiany i na puch trudno liczyć.
Pozdro
Wiesiek
Aby było 5 cm śniegu pod nartą, Blogi: fotograficzny i turystyczny
Napisano 25 listopad 2015 - 23:25
Trochę mnie teraz zasmuciliście, myślałem że już powoli będzie ten czas, nawet na pilsku jak oglądałem z kamer podgląd już wygląda to coraz lepiej i byłem przekonany że w tatrach już coś sie uda chwycić.
No nic, chyba muszę po prostu czekać ;(
Dzięki za rady, pozdrawiam!