mig Posted October 24, 2015 Author Share Posted October 24, 2015 W sumie mamy podobnie. Rozczarowałeś się Skolnitami ze względu na brak śniegu, ja byłem jak było ok. Dzięki za rekomendację Soszowa. Będzie trzeba w końcu go kiedyś odwiedzić. Różnimy sie tez co do Czantorii. Ale to już nie Wisła. W sumie najlepsza i najdłuższa trasa w okolicy z najszybszym wyciągiem. M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 27, 2021 Author Share Posted November 27, 2021 Jeszcze przez 2 dni po sensownej cenie karnet jednodniowy. https://wisla.e-skipass.pl/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moloo Posted March 17 Share Posted March 17 Sprzedam 1 voucher na Wiślański Skipass. Cena 50 zł - dałem za niego 60 zł, ale wyskoczył mi wyjazd w 3 Doliny i już go raczej nie wykorzystam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grer Posted March 21 Share Posted March 21 W dniu 17.03.2022 o 08:27, moloo napisał: Sprzedam 1 voucher na Wiślański Skipass. Cena 50 zł - dałem za niego 60 zł, ale wyskoczył mi wyjazd w 3 Doliny i już go raczej nie wykorzystam. Dobry wieczór! Czy ta oferta jest jeszcze aktualna? Jeśli tak, to na który skipass jest ten voucher? - godzinny czy całodniowy? Pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 21 Author Share Posted March 21 Jesli to ten z "z czarnego piątku" to jest to voucher na skipas całodniowy z jazdą wieczorną włącznie, w dowolnym osrodku "Wislanskiego Skipasu" - tym który jeszcze bedzie czynny... 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grer Posted March 21 Share Posted March 21 3 minuty temu, mig napisał: Jesli to ten z "z czarnego piątku" to jest to voucher na skipas całodniowy z jazdą wieczorną włącznie, w dowolnym osrodku "Wislanskiego Skipasu" - tym który jeszcze bedzie czynny... 😉 Dzięki za info. Taki całodniowy chętnie bym odkupił, ale potrzebuję go na dzisiaj od rana, a właściciel ogłoszenia coś się nie odzywa:-(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 22 Author Share Posted March 22 15 godzin temu, grer napisał: Dzięki za info. Taki całodniowy chętnie bym odkupił, ale potrzebuję go na dzisiaj od rana, a właściciel ogłoszenia coś się nie odzywa:-(( Moge jeden calodniowy odstąpić. Niestety juz jest w formie plastikowej więc trzeba by się spotkać lub wysłać w kopercie. Z kaucja za plastik (10 zł do odzyskania w kasie) -70 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts