Jump to content

I Memoriał Jurka "niko130" Dzięcielaka SkiForum Masters Challenge Dzikowiec 2013 2

sese
 Share

Recommended Posts

nie umiejąc sobie poradzić z innym sposobem udostępnienia, wrzuciłem filmiki na youtube

przed odpaleniem sugeruję usiąść na płycie wibracyjnej ewentualnie młocie pneumatycznym , coby zsynchronizaować sie z obrazem

za rok będzie lepiej :D

Bede tez w ten weekend, chce przejsc te sciezki na ktorych nie moglem w ostatnich 2 tygodniach byc. Na Dzikowcu posluchac hulajacego dlugo jeszcze echa I Memorialu Jurka. W nastepnym sezonie? ma sie rozumiec, ze bede, wystartuje tez, trenujcie juz, bo inaczej bedzie popelina i takie oczy.:eek:

Wiem,że gdybyś mógł,to byś był. Wiem,że za rok będziesz. Ale,się nie odgrażaj, bo popelina może być ,z naszej strony. Kilka haków na Ciebie i sposobów mam,tak,że uważaj,byśmy za rok nie zajęli ostatnich miejsc,nie kończąc przejazdu:) bo wieczorem w tych warunkach błędnik nie funkcjonuje najlepiej:D

....uważaj,byśmy za rok nie zajęli ostatnich miejsc,nie kończąc przejazdu:) bo wieczorem w tych warunkach błędnik nie funkcjonuje najlepiej:D

Oo... to fajnie... o ostatnie miejsca już się biją .. więc jak dojadę do mety to zamykać listy nie będę ;)

Oo... to fajnie... o ostatnie miejsca już się biją .. więc jak dojadę do mety to zamykać listy nie będę ;)

Obiecuję. Lubię tyczki,ale nienawidzę jakichkolwiek rywalizacji , taki bezstresowy chłopak jestem:) W tej chwili,tylko treningi weekendowe mi pozostały,które prowadzą do zasłużonej pozycji podczas zawodów:D

Użytkownik edwin110 edytował ten post 02 marzec 2013 - 16:23

• 11 years later...